×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Fentagin»: «Ο Ουάρντα είναι ξένο σώμα για εμάς»


Τάσος Τσόλκας

«Fentagin»: «Ο Ουάρντα είναι ξένο σώμα για εμάς»


Η διοίκηση έδωσε… άφεση αμαρτιών στον Αμρ Ουάρντα, αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο και για τους οργανωμένους οπαδούς του Ατρομήτου.

Το απόγευμα της Παρασκευής (15/3), έγινε μία συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της διοίκησης, του Νταμίρ Κάναντι και αντιπροσωπεία των «Fentagin».

Λίγο αργότερα οι οπαδοί εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ξεκαθάρισαν ότι σέβονται το σκεπτικό της διοίκησης, αλλά για τους ίδιους, ο Αιγύπτιος αποτελεί ξένο σώμα.

Μάλιστα στην ανακοίνωση τονίζουν στον ποδοσφαιριστή να μην τους… προκαλέσει, προσπαθώντας να τους πουλήσει… οπαδιλίκι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «Fentagin»:

«Μετά την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο club, αντιπροσωπεία του συνδέσμου βρέθηκε χτες, με την διοίκηση καθώς και τον προπονητή της ομάδας Νταμίρ Κάναντι.

Στην κουβέντα που πραγματοποιήθηκε, ο σύνδεσμος ήταν κάθετος στην απόφαση που έχει πάρει και συνεχίζει να θεωρεί τον Ουάρντα ως ξένο σώμα.

Σεβόμαστε το σκεπτικό του προπονητή, καθώς και την λογική της “2ης ευκαιρίας” που διατύπωσε η διοίκηση του συλλόγου, ωστόσο σαν οργανωμένοι οπαδοί αυτής της ομάδας, για την οποία κάποιοι από εμάς έχουν χύσει αίμα και κάποιοι άλλοι ακόμα τρέχουν στις δικαστικές αίθουσες, συνεχίζουμε να θεωρούμε τον συγκεκριμένο παίχτη κάτι παραπάνω από έναν επιπόλαιο νεαρό που βγήκε εκτός εαυτού.

Η κοινή μας συνισταμένη επί του θέματος είναι ΜΟΝΟ το καλό της ομάδας και αυτό θα πράξουμε από κοινού, μέχρι να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος.

Βάζουμε πλάτη για ακόμα μία φορά και προσπαθούμε ώστε να μην διχαστεί ο κόσμος, αλλά πολύ περισσότερο να μην επηρεαστούν αρνητικά τα υπόλοιπα παιδιά που αγωνίζονται για το ΑΣΤΕΡΙ.

Μην κάνεις ποτέ το λάθος και πλησιάσεις για να πουλήσεις οπαδιλίκι γιατί θα δεις την άλλη μας πλευρά..

Το μελάνι της προπαγάνδας δεν λέει να τελειώσει για κάποια παπαγαλάκια που προσπαθούν να σπείρουν την διχόνοια. Μην αγχώνεστε το μεροκάματο θα πέσει κανονικά από τα αφεντικά σας,προσοχή όμως μην πέσουν και τίποτα φάπες.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΩΣ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΕ.

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ..!!».

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras