Ο Ευθύμης Κουλούρης επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο, μιλώντας για το διάστημα που βρέθηκε στην Τουλούζ.

Ο Ευθύμης Κουλούρης γίνεται κάτοικος Αθήνας και πάλι, καθώς ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την επιστροφή του μετά από δύο χρόνια.

Ο 25χρονος φορ μίλησε στην ιστοσελίδα lesviolets.com και εξέφρασε την αγάπη του για τους οπαδούς της Τουλούζ, αλλά και την πικρία του για τη συμπεριφορά που έγινε δέκτης από τους ανθρώπους της ομάδας.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως ο σύλλογος δεν τον σεβάστηκε και του συμπεριφέρθηκε με άσχημο τρόπο, ψάχνοντας ακόμα απαντήσεις για τον παραγκωνισμό του.

«Πάντα θα αγαπώ τους οπαδούς της Τουλούζ. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα άνοιξαν την αγκαλιά τους. Θα θυμάμαι πάντα το πολύ καλό ξεκίνημα τη σεζόν 2019-20. Όλοι μου συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Μου έδωσε μεγάλη χαρά να βλέπω ελληνικές σημαίες στο γήπεδο. Ένιωθα σαν στο σπίτι μου, αλλά για να πω την αλήθεια τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανέναν, αλλά αντίθετα ο σύλλογος μου συμπεριφέρθηκε πολύ άσχημα. Πήραν μία απόφαση χωρίς κανέναν λόγο και όταν ρώτησα τους υπεύθυνους να μου δώσουν μία εξήγηση για τον παραγκωνισμό μου, δεν πήρα ποτέ απάντηση.

Μέσα σε ένα βράδυ βρήκα τον εαυτό μου εκτός ομάδας, χωρίς να μπορώ να δώσω τα πάντα γι’ αυτή. Σε ένα βράδυ… Κάθε πρωί έβρισκα τον εαυτό μου να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα χωρίς κανέναν λόγο. Ακόμα, όμως και τότε ήμουν ο πρώτος που έφτανε στην προπόνηση και ο τελευταίος που έφευγε.

Οι σχέσεις μου με τους συμπαίκτες μου ήταν πάντα οι καλύτερες και όλοι μου έκαναν την ίδια ερώτηση. «Γιατί; Τι συνέβη;». Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα, ούτε στους συμπαίκτες μου, ούτε στον προπονητή. Σεβάστηκα την επιλογή αυτή. Σεβάστηκα το σήμα της ομάδας που μου προσέφερε ένα συμβόλαιο.

Από την άλλη πλευρά ο σύλλογος δεν με σεβάστηκε καθόλου. Θέλω να στείλω μια τεράστια αγκαλιά στον κόσμο της Τουλούζ. Θέλω η ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου αξίζει, γιατί η θέση της δεν είναι η δεύτερη κατηγορία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ατρόμητος: Απέκτησε τον Αργεντινό Ματίας Πιζάνο (vid)

ΠΑΟΚ: Η τελική πρόταση για Ντεϊόλα

Euro 2020: Ο Μέμφις Ντεπάι σταμάτησε να περνιέται για «καλύτερος στον κόσμο» και έγινε πραγματικός «κυνηγός ονείρων»