Ο Δήμος Περιστερίου βράβευσε τον Ατρόμητο


Sportime Team

Ο Δήμος Περιστερίου βράβευσε τον Ατρόμητο


Σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα, η δημοτική αρχή του Περιστερίου βράβευσε την ΠΑΕ Ατρόμητος για την εξαιρετική της πορεία στη Super League και την έξοδο της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Γιώργο Σπανό και τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την παρουσία στην πόλη και για την πολυετή προσπάθεια που κάνει για τον Ατρόμητο.

Το έμβλημα της πόλης, ένα περιστέρι, παρέλαβε από τα χέρια του δημάρχου ο Νταμίρ Κάναντι για τη συνεισφορά του στη φετινή σεζόν. Ο Αυστριακός τεχνικός καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους, καθώς χαίρει της εκτίμησης όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Τιμητική εκδήλωση για την σπουδαία φετινή πορεία και την πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πραγματοποίησε ο Δήμος Περιστερίου για τον Ατρόμητο. Στον όμορφο χώρο του Άλσους Περιστερίου μπροστά από την αίθουσα τέχνης οργανώθηκε μια εξαιρετική βραδιά με την παρουσία της διοίκησης, του τεχνικού τιμ, των ποδοσφαιριστών και πλήθος φιλάθλων της ομάδας μας.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης βράβευσε τον μεγαλομέτοχο της ομάδας μας Γιώργο Σπανό με τιμητική πλακέτα και τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την παρουσία στην πόλη μας και για την πολυετή προσπάθεια που κάνει για τον Ατρόμητο. Το έμβλημα της πόλης μας, ένα περιστέρι, παρέλαβε από τα χέρια του Δημάρχου ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι για τη συνεισφορά του στη φετινή σεζόν.

Αναμνηστικά μετάλλια για τη μοναδική χρονιά παρέλαβαν από τον κ. Παχατουρίδη τα στελέχη της ΠΑΕ, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές.

Η εικόνα που μένει από την όμορφη εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης είναι η μεγάλη παρουσία του κόσμου μας που ευχόμαστε να γίνει ακόμα πιο σταθερή θέτοντας το Περιστέρι ως μια από τις πιο δυνατές έδρες».

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news