Σπανός: «Πρόκριση με Μπρεστ και τρεις μεταγραφές»


Sportime Team

Σπανός: «Πρόκριση με Μπρεστ και τρεις μεταγραφές»


Χαμογελαστός, ευδιάθετος και με υψηλούς στόχους για τον Ατρόμητο παρουσιάστηκε ο Γιώργος Σπανός στις δηλώσεις του μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου τη νέα σεζόν, αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Συγκεκριμένα, ο Σπανός τόνισε:

«Οι βλέψεις φέτος στον Ατρόμητο είναι υψηλές από τη στιγμή που ξεκινάμε από την τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να καταφέρουμε να είμαστε πάλι στην πεντάδα, όμως ο πρώτος και πιο κοντινός στόχος είναι η Ευρώπη. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Σεβόμαστε την Μπρεστ, σε καμία περίπτωση δεν θα την υποτιμήσουμε, αλλά από τη στιγμή που θα βρούμε στη συνέχεια πιο ισχυρούς αντιπάλους θα πρέπει να την περάσουμε.

Θέλουμε να συνεχίσει να εξελίσσεται η ομάδα. Έχουμε τον ίδιο προπονητή που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Θεωρώ ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις, παρότι το ρόστερ δεν είναι ακόμα συμπληρωμένο. Θα γίνουν ακόμα προσθήκες και μάλιστα πολύ σύντομα, θεωρούμε πριν αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία. Μαζί με το υπάρχον υλικό θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο, όπως η περυσινή ομάδα».

Για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη: «Πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές. Η ομάδα ξεκινά από τον β’ προκριματικό και στη συνέχεια θα πρέπει να έχουμε και τύχη διότι οι ομάδες θα είναι αρκετά ισχυρές».

Για τα μεταγραφικά: «Θα γίνουν 3-4 προσθήκες. Ψάχνουμε για δύο παίκτες στην επίθεση και έναν στόπερ σε πρώτη φάση. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξέρουμε για τον Χατζηισαϊα και πιστεύω ότι θα έχουν γίνει δύο προσθήκες. Θέλουμε να είμαστε στο 90% όταν θα φύγουμε για Αυστρία».

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras