ΜΠΑΣΚΕΤ

Απίστευτο ματς στο Μαϊάμι – Νίκη Σαν Αντόνιο κόντρα στα «δεύτερα» των Γουόριορς

Εξαιρετικά παιχνίδια, είδαμε για ένα ακόμα βράδυ στον μαγικό κόσμου του NBA, με τους Μαϊάμι να φτάνουν σε δύο παρατάσεις κόντρα στους Νάγκετς και τους Σπερς να κερδίζουν τους «μισούς» Γουόριορς.
Απίστευτο ματς στο Μαϊάμι – Νίκη Σαν Αντόνιο κόντρα στα «δεύτερα» των Γουόριορς

Ο καλύτερος μέχρι τώρα αγώνας της σεζόν πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (19/3) στο Μαϊάμι, με την ομάδα της πόλης να υποδέχεται τους πολύ καλούς φετινούς Νάγκετς και τελικώς να τους κερδίζει με σκορ 149-141, μετά από δύο παρατάσεις.

Στην αρχή του παιχνιδιού οι Χιτ, πήραν ένα καλό προβάδισμα με 16-5, ωστόσο οι Νάγκετς πάντα βρίσκανε απαντήσεις και έφταναν τον αγώνα στην ισοπαλία.

Στο τέλος της τρίτης περιόδου το ματς ήταν στην πλευρά των Χιτ, οι οποίοι ήταν μπροστά με 93-91, ενώ στο τέλος η ομάδα του Ντένβερ ισοφάρισε με καλάθι του Γιόκιτς κάνοντας το 118-118 και οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί πάλι οι παίκτες των δύο ομάδων κατάφεραν να δώσουν την νίκη στην ομάδα τους και με σκορ 131-131, θα χρειαζόντουσαν άλλο ένα έξτρα πεντάλεπτο για να λύσουν τις διαφορές τους.

Εκεί το Μαϊάμι έδειξε ανωτερότητα και μεγαλύτερη ψυχραιμία και τελικώς πήρε το ματς με 149-141.

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους ήταν οι Τζόνσον και Ολινικ με 31 και 30 πόντους αντίστοιχα, ενώ για του Νάγκετς οι Γιόκιτς και Τσάντλερ είχα από 34 και 26.

Τέταρτη  συνεχόμενη νίκη για τους Σπερς

Ακόμα μία νίκη (89-75) πρόσθεσαν στο «σακούλι» τους οι Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι κοντραρίστηκαν με τα «δεύτερα» των Γουόριορς, καθώς Ντουράντ, Τόμσον και Κάρι είναι ακόμα τραυματίες.

Αυτό εκμεταλλεύτηκε και η ομάδα του Πόποβιτς και έχοντας για κορυφαίος τον Όλντριτζ πήρε την νίκη και ανέβηκε στην 5η θέση την δύσης, νιώθοντας πλέον μεγαλύτερη ασφάλεια για τα πλέι οφ.

Όπως αναφέραμε για τους νικητές ξεχώρησε ο Όλντριτζ με 33 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ από την μεριά των ηττημένων, ο Κουκ έφτασε τους 20 πόντους.

Δύσκολα οι Σίξερς τους Χόρνετς

Αρκετές δυσκολίες συνάντησαν κόντρα στους Χόρνετς, οι Σίξερς, οι οποίοι τελικώς κέρδισαν το παιχνίδι μέσα στην Φιλαδέλφεια με σκορ 108-94.

Η ομάδα του Σάρλοτ, απέδειξε ότι είναι σκληρό «καρύδι» αφού για τρεις περιόδους και κάτι, ήταν αρκετά κοντά στο σκορ, με αποκορύφωμα τα μέσα της τέταρτης περιόδου που ισοφάρισαν σε 88-88.

Εκεί ανέλαβαν δράση οι Εμπίντ και Σίμονς, με τους Σίξερς να κάνουν ένα σερί 13-0 και τους Χόρνετς να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Εμπίντ με 25 πόντους και 19 ριμπάουντ, ενώ ο Σίμονς έκανε τα πάντα έχοντας 11 πόντους, 12 ριμπάουντ και 15 ασίστ, χωρίς κανένα λάθος.

Για τους ηττημένους Χόρνετς, Γουόκερ και Χερνανγκόμεζ είχαν από 24 και 17 πόντους αντίστοιχα.

«Καθάρισε» ο Ολαντίπο για τους Πέισερς

Με κορυφαίο τον Βίκτορ Ολαντίπο, οι Πέισερς κατάφεραν να πάρουν την νίκη κόντρα στους Λέικερς με σκορ 110-100 και να βρίσκονται πλέον στην 4η της Ανατολής.

Οι Λέικερς κατάφεραν μόνο για ένα ημίχρονο (57-59) να κοντράρουν την ομάδα της Ιντιάνα, όμως μετά δεν έφεραν καμία απολύτως αντίσταση.

Καλύτεροι για τους Πέισερς, ήταν οι Τέρνερ και Ολαντίπο με 21 και 20 πόντους αντίστοιχα, ενώ για τους νεανικούς Λέικερς, ο Κούζμα σκόραρε 27 πόντους και από κοντά του ο Μπρούκ Λόπεζ 23.

Μεγάλη νίκη των Νίκς κατά των Μπουλς

Την δεύτερη σερί τους νίκη πέτυχαν μετά από πολύ καιρό οι Νίκς, που κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Μπουλς, μέσα στην Νέα Υόρκη με 110-92.

Με τον Πορζίνγκις να βρίσκεται καιρό στα πιτς, ο Τιμ Χάρνταγουεϊ οδήγησε την ομάδα του με 22 πόντους ενώ για τους Μπουλς που έχουν πλέον ρεκόρ 24-46, ο Φελίσιο είχε 17 και ο Πορτίς 16 πόντους αντίστοιχα.

Νίκη των Νέτς κόντρα στο Μέμφις

Στο προηγούμενο παιχνίδι τους οι Μέμφις, κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από 19 αποτυχημένα αποτελέσματα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν το σερί τους στις νίκες.

Απέναντι τους, βρήκαν τους ψυχομένους Νετς, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν στο τέλος την νίκη κάνοντας ένα επιμέρους σκορ 31-21 στην τέταρτη περίοδο και να κλείσουν το παιχνίδι με 118-115.

Κορυφαίοι για τους Νέτς οι ΛεΒέρτ και Κραμπε με 22 πόντους, ενώ για το Μέμφις 19 πόντους είχε ο Χάρισον.

Καταιγιστικοί κόντρα στους Κίνγκς οι Πίστονς

Κάνοντας μία εξαιρετική εμφάνιση οι Πίστονς κατάφεραν να πάρουν μία εύκολη νίκη κόντρα στους Κίνγκς με 106-90.

Η ομάδα των Κίνγκς αν και έπαιζε στην έδρα της, δεν κατάφερε να φτάσει στον ρυθμό του Ντιτρόιντ και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια, αφού έφτασε να χάνει ακόμα και με 22 πόντους.

Ο Γκρίφιν ήταν ο καλύτερος της ομάδας του, βάζοντας 26 πόντους, μαζεύοντας 9 ριμπάουντ και δίνοντας 7 ασίστ, ενώ ο Χίελντ για τους Κίνγκς είχε 20 πόντους. Ο δικός μας Κώστας Κουφός αγωνίστηκε για 17 λεπτά, χωρίς να είναι ιδιαίτερα θετικός, έχοντας μόνο 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο ματς στο Μαϊάμι – Νίκη Σαν Αντόνιο κόντρα στα «δεύτερα» των Γουόριορς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.