ΜΠΑΣΚΕΤ

Καπράλος και Βασιλειάδης τα λένε για το ΟΑΚΑ

Ο Υφυπουργός αθλητισμού και ο πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής θα καθίσουν την Παρασκευή στο ίδιο τραπέζι ώστε να συζητήσουν για το ΟΑΚΑ και το εγχείρημα του Athens Alive. Μετά την συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Αλέξη Τσίπρα δρομολογήθηκε και αυτή του Σπύρου Καπράλου με τον Γιώργο Βασιλειάδη. Το θέμα συζήτησης είναι οι...
Καπράλος και Βασιλειάδης τα λένε για το ΟΑΚΑ

Ο Υφυπουργός αθλητισμού και ο πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής θα καθίσουν την Παρασκευή στο ίδιο τραπέζι ώστε να συζητήσουν για το ΟΑΚΑ και το εγχείρημα του Athens Alive.

Μετά την συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Αλέξη Τσίπρα δρομολογήθηκε και αυτή του Σπύρου Καπράλου με τον Γιώργο Βασιλειάδη. Το θέμα συζήτησης είναι οι εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και το πρότζεκτ του Athens Alive καθώς για να προχωρήσει χρειάζεται και την συγκατάθεση της ολυμπιακής επιτροπής και ο υφυπουργός θέλει να έχει καθαρή εικόνα.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος έχει τοποθετηθεί δημόσια με αποκλειστική συνέντευξη που έχει δώσει στο Sportime και είχε τονίσει ότι το ΟΑΚΑ δεν γίνεται να πουληθεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καπράλος και Βασιλειάδης τα λένε για το ΟΑΚΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.