ΜΠΑΣΚΕΤ

Κορυφαίος Γιάννης «οδηγεί» τους Μπακς

Με κορυφαίο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς κατάφεραν να κερδίσουν 122-117 την Ατλάντα και να πάρουν ανάσα στο κυνήγι των πλέι οφ.
Κορυφαίος Γιάννης «οδηγεί» τους Μπακς

Ακόμα μία εξαιρετικά εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος φόρτωσε το καλάθι των Χοκς με 33 πόντους, ενώ κατέβασε 12 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ, βοηθώντας τα μέγιστα στην νίκη της ομάδας του με 122-117.

Οι Μπακς αρχικά υποτίμησαν την νεανική ομάδα της Ατλάντα και λίγο έλειψε να το πληρώσουν, όμως με ένα ξέσπασμα στα τελευταία 2,5 λεπτά, κατάφεραν τελικώς να πάρουν την νίκη και να μείνουν σε τροχιά πλέι οφ.

Βασικός ξεκίνησε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του, σημειώνοντας μόλις 3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ, σε 17 λεπτά συμμετοχής.

Κορυφαίοι μαζί με τον Γιάννη για την ομάδα των νικητών ήταν οι Κρις Μιντλετον με 23 πόντους και 7 ριμπάουντ και Έρικ Μπλέσο με 19 πόντους και 9 ασίστ.

Στην ομάδα των Χοκς ο Τάουρεν Πρινς έκανε ρεκόρ καριέρας με 38 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ και ο Ντένις Σρέντερ ήταν εξαιρετικός με 18 πόντους και 9 ασίστ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορυφαίος Γιάννης «οδηγεί» τους Μπακς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.