ΜΠΑΣΚΕΤ

Σφαιρόπουλος : «Εμείς δεν διαλέγουμε αντίπαλο, πάμε για τη νίκη»

Στην κάμερα της Nova, μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Τετάρτης (21/3, 19.00), κόντρα στην ΤΣΣΚΑ για την 27η αγωνιστική της Euroleague.
Σφαιρόπουλος : «Εμείς δεν διαλέγουμε αντίπαλο, πάμε για τη νίκη»

Δηλώσεις ενόψει του παιχνιδιού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων», κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Ρωσία μίλησε για την αντιμετώπιση του αγώνα αλλά και το αν θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να διαλέξει αντίπαλο.

«Εμείς δεν διαλέγουμε αντίπαλο, πάμε για τη νίκη. Έχουμε τέσσερα ματς και θα παλέψουμε σε όλα για τη νίκη. Ποτέ εγώ σαν προπονητής και ο Ολυμπιακός σαν ομάδα δεν διαλέγει αντίπαλο. Συνήθως αυτό γίνεται μπούμερανγκ. Θα δούμε πού θα τερματίσουμε και το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας, γιατί δεν έχει κριθεί ακόμη.

Παίζουμε με την πρωτοπόρο, που είναι φαβορί για το Final 4 και φτάνει εκεί ανελλιπώς. Η αποστολή μας είναι δύσκολη και γίνεται δυσκολότερη από τις απουσίες Παπανικολάου και Μάντζαρη. Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, είναι θέμα προσήλωσης στο πλάνο και θέλουμε να μείνουμε στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η ΤΣΣΚΑ είναι ανεβασμένη, έχει ξεπεράσει μια κοιλιά που έκανε, έχει κάνει τέσσερις σερί νίκες και ξεκουράστηκε γιατί δεν είχε ματς στη VTB League. Σεβόμαστε την ΤΣΣΚΑ και πάμε να παλέψουμε», ήταν τα λόγια του.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σφαιρόπουλος : «Εμείς δεν διαλέγουμε αντίπαλο, πάμε για τη νίκη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.