EUROLEAGUE

Γιασκεβίτσιους: «Ήταν μία αντρική νίκη»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναφέρθηκε στη νίκη της Ζαλγκίρις επί του Ολυμπιακού, μίλησε για τον τρόπο που επιτεύχθηκε και εξήρε την ποιότητα των «ερυθρολεύκων»
Γιασκεβίτσιους: «Ήταν μία αντρική νίκη»

Ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί του Ολυμπιακού κι αυτό αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του.

Ο Λιθουανός προπονητής της Ζαλγκίρις στάθηκε αρχικά στο πρώτο κακό ημίχρονο, που είχε η ομάδα του, αλλά και στην άμυνα που έπαιξε στα επόμενα δύο δεκάλεπτα, από την οποία προήλθε τελικά και η νίκη.

Αναλυτικά είπε: «Νιώθω θαυμάσια. Ήμασταν σε μία τρύπα και ο μόνος τρόπος για να επιστρέψουμε ήταν η άμυνα μας. Αυτό κάναμε στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Πρέπει να είναι περήφανοι οι παίκτες μου, ήταν μία απίστευτη εμφάνιση.

Ήταν μία αντρική νίκη. Αλλάξαμε το σύστημά μας στην άμυνα, έπρεπε να το κάνω νωρίτερα. Οι παίκτες έπαιξαν πιο σκληρά, έβαλαν στη φωτιά τα κορμιά τους και έτσι δίνεις ελπίδες στον εαυτό σου.

Ο Ολυμπιακός είναι μία εξαιρετική ομάδα, έχω μεγάλο σεβασμό στον οργανισμό και στο τεχνικό επιτελείο, είναι ένα από τα καλύτερα. Νικήσαμε μία εξαιρετική ομάδα».

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός 83-75: Το… έγκλημα (στην τρίτη περίοδο) και η «τιμωρία»

Ολυμπιακός: Έτσι ήρθε η… κατάρρευση στο Κάουνας (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιασκεβίτσιους: «Ήταν μία αντρική νίκη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.