Είμαστε έτοιμοι λοιπόν, παρά τα προβλήματα που όλοι γνωρίζουμε, να σας υποδεχθούμε και πάλι στο καθιερωμένο καλοκαιρινό «ραντεβού» μας… Σας περιμένουμε λοιπόν με μεγάλη χαρά το: Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020, στις 5 μ.μ.στο Γυμνάσιο Αμαρουσίου. Θυμίζουμε πως στο τουρνουά μπορούν να συμμετάσχουν απόφοιτοι της «Ελληνικής Παιδείας», γονείς των μαθητών μας και προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων μας....

Είμαστε έτοιμοι λοιπόν, παρά τα προβλήματα που όλοι γνωρίζουμε, να σας υποδεχθούμε και πάλι στο καθιερωμένο καλοκαιρινό «ραντεβού» μας… Σας περιμένουμε λοιπόν με μεγάλη χαρά το:

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020, στις 5 μ.μ.στο Γυμνάσιο Αμαρουσίου.

Θυμίζουμε πως στο τουρνουά μπορούν να συμμετάσχουν απόφοιτοι της «Ελληνικής Παιδείας», γονείς των μαθητών μας και προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων μας.

Οι όμιλοι θα χωριστούν και φέτος ηλικιακά, με τον περυσινό ξεκάθαρο τρόπο.

Έτσι, δεν θα υπάρξουν διασταυρώσεις μικρών και μεγάλων, παρά μονάχα στον τελικό. Ορίζονται και πάλι ως «Δύση» οι μεγαλύτεροι και ως «Ανατολή», οι νεότεροι.

Ο ηλικιακός χωρισμός θα γίνει, ανάλογα με τις συμμετοχές που θα δηλωθούν ενώ με βάση το προγραμματισμό, θα υπάρξουν μετάλλια και στις δύο κατηγορίες.

Επίσης θα διεξαχθεί από νωρίς το απόγευμα και ο διαγωνισμός τριπόντων, ο οποίος από φέτος θα ονομάζεται “Διαγωνισμός τριπόντων – Αντώνης Πανταζής“, για να τιμάται ο επί χρόνια Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας, ο οποίος φόρεσε στην μεγάλη καριέρα του ως αθλητής του μπάσκετ, εκτός από την φανέλα του Σπόρτιγκ και της ΑΕΚ και εκείνη της Εθνικής Ελλάδος…

Για την προσφορά του τιμήθηκε από τον Θρύλο του παγκόσμιου μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη, στο 4ο τουρνουά μας, το 2018. Αν θέλουμε να θυμηθούμε το πως, ρίχνουμε μια ματιά εδώ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Milliyet: «Μένει ο Ομπράντοβιτς, δέχτηκε μείωση, κρατάει Σλούκα»

Το προπέρσινο απίθανο συναπάντημά μας με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον επί χρόνια γυμναστή στο σχολείο μας Αντώνη Πανταζή.

 

Για τον διαγωνισμό τριπόντων μπορεί να δηλωθεί στη φόρμα συμμετοχής μόνο ένας από κάθε ομάδα, ακόμα και την ώρα του τουρνουά.

Θα επιχειρήσει ο κάθε σουτέρ 15 σουτ, με 3 σουτ σε καθεμιά από τις 5 θέσεις και το τελευταίο σουτ από κάθε θέση θα μετράει διπλό.

Οι προσπάθειες του κάθε σουτέρ θα μπορούν να εκτελούνται και στα ενδιάμεσα των παιχνιδιών, ώστε να κερδίζεται πολύτιμος χρόνος.

Οι 2 καλύτερες επιδόσεις θα οδηγούν απευθείας στον τελικό.

Το τουρνουά καλύπτεται ασφαλιστικά, όπως πάντα, από την Allianz, η οποία καλύπτει όλο τον χρόνο και τους μαθητές μας στο χώρο του σχολείου. Υπεύθυνος για εμάς ο Σπύρος Νότης.

Για να συμμετάσχετε, δηλώστε την ομάδα σας μέχρι τις 12.00 το βράδυ της 24ης Ιουνίου στην ειδική φόρμα παρακάτω:

Δηλώστε συμμετοχή για το 3on3 2020

Πηγή: elp.gr