Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Α2: Αναβολή πρεμιέρας για… καλό λόγο!

Το Πρωτάθλημα της Α2, δεν θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σάββατο 9 Οκτωβρίου. Μετατέθηκε από την ΕΟΚ η έναρξη του, για τις 16 του μήνα.
Α2: Αναβολή πρεμιέρας για… καλό λόγο!

Η ΕΟΚ όπως έγινε γνωστό αποφάσισε να μεταθέσει, την πρεμιέρα της Α2 ανδρών, που είχε προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για αυτό.

Κι αυτό γιατί η ΕΟΚ είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει μέσω ERTFLIX να γίνεται η τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε τονίσει την πρόθεσή του να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων στους αγώνες της Α2 κατηγορίας και για αυτό στην τηλεδιάσκεψη με τα μέλη της, με τα σωματεία της κατηγορίας αποφασίστηκε η αναβολή.

Έτσι το πρώτο τζάμπολ της, μετατέθηκε για μία εβδομάδα μετά, στις 16 Οκτωβρίου. Ακόμη στο ΑΣΕΑΔ θα πάνε οι ομάδες για να δικαιωθούν και να μπορέσουν να εντάξουν στο δυναμικό τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο Κύπελλο αλλά τώρα δεν έχουν ομάδα (πχ Λιακόπουλος).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από τηλεδιάσκεψη του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου και μελών του Δ.Σ. με τα σωματεία, αποφασίστηκε η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.

Το πρωτάθλημα ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, αλλά το τζάμπολ θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα (16/10). Οι ομάδες θα ενημερωθούν άμεσα για τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ

?>