Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Α2: Προκήρυξη χωρίς Ολυμπιακό και με Ομάδα Χ και Ψ!

Νωρίτερα το Sportime έγραφε πως η ομοσπονδία δεν έχει εκδώσει ακόμα τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων και ειδικά της Α2, και λίγη ώρα αργότερα, έγινε το… θαύμα! Η ομοσπονδία λοιπόν, έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις ειδικές προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, αλλά ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την Α2 είναι για… γέλια. Από τη μία απουσιάζει...
Α2: Προκήρυξη χωρίς Ολυμπιακό και με Ομάδα Χ και Ψ!

Νωρίτερα το Sportime έγραφε πως η ομοσπονδία δεν έχει εκδώσει ακόμα τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων και ειδικά της Α2, και λίγη ώρα αργότερα, έγινε το… θαύμα!

Η ομοσπονδία λοιπόν, έδωσε στη δημοσιότητα όλες τις ειδικές προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, αλλά ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την Α2 είναι για… γέλια.

Από τη μία απουσιάζει ο Ολυμπιακός. Από τη στιγμή που υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις από το ΑΣΕΑΔ θα έπρεπε να συμπεριληφθεί.

Το χειρότερο όμως είναι μετά. Υπάρχουν μόλις 14 ομάδες. Γιατί; Γιατί οι άλλες δύο είναι η ομάδα Χ και η ομάδα Ψ. Η ομοσπονδία δηλαδή παραδέχεται πως δεν ξέρει ποιες ομάδες θα παίξουν στα πρωταθλήματα της. Οπότε πάμε στους… άγνωστους Χ!

Οι δύο αυτές θέσεις, πρακτικά, θα καλυφθούν είτε με ομάδες που θα πέσουν από την Α1 είτε που θα ανέβουν από τη Β’ Εθνική. Και βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην κατέβουν κάποιες από αυτές τις 14 ομάδες, με την Καστοριά και τον Ιπποκράτη να είναι οι επικίνδυνοι!

Οι ομάδες που αναφέρει η προκήρυξη

1. ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
2. ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
3. ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ
4. ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ
5. ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
6. ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ
7. ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
8. ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ
9. ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
10. ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
11. ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
12. ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
13. ΓΣ ΔΑΦΝΗΣ ΔΑΦΝΙΟΥ
14. ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
15. ΟΜΑΔΑ Χ
16. ΟΜΑΔΑ Ψ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Α2: Προκήρυξη χωρίς Ολυμπιακό και με Ομάδα Χ και Ψ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.