×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Απόλλων Πάτρας: «Με 8 παίκτες και χωρίς προπονητή απέναντι στον Ολυμπιακό Β’»


    Κώστας Παπαδόπουλος

Απόλλων Πάτρας: «Με 8 παίκτες και χωρίς προπονητή απέναντι στον Ολυμπιακό Β’»


Ο Απόλλων Πάτρας θα αντιμετωπίσει αποδεκατισμένος σήμερα τον Ολυμπιακό Β’ στο ΣΕΦ (7/3, 17:00). μιας και θα παραταχθεί με 8 παίκτες, αφού πάνω από όλα μετρά η υγεία των ανθρώπων.

Αποδεκατισμένος θα παραταχθεί ο Απόλλωνας Πάτρας στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Β’ στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ.

Πέντε παίκτες της ομάδας έχουν συμπτώματα υψηλού πυρετού και δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή, όπως επίσης και ο προπονητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Α2: Στο Ανατόλια ο Τρικούπης, υποδέχεται τον Απόλλωνα ο Ολυμπιακός

Αναλυτικά:

«Ο Α.Σ. Απόλλων Πάτρας παρότι έκανε προσπάθειες για την αναβολή του σημερινού προγραμματισμένου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο Σ.Ε.Φ. στα πλαίσια της εικοστής πρώτης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης αλλά και απόλυτης προστασίας των αθλητών του, των αθλητών της αντιπάλους ομάδας, των διαιτητών κι όλων των εμπλεκομένων σε ένα αγώνα καλαθοσφαίρισης, ανακοινώνει ότι στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα παρουσιαστεί στο γήπεδο μόνο με οκτώ αθλητές, που αυτή την στιγμή δείχνουν υγιείς, δίχως να ακολουθήσουν την αποστολή οι αθλητές που είναι εμπύρετοι καθώς και ο προπονητής της ομάδας μας, γιατί η ΥΓΕΙΑ αθλητών-προπονητών και του κοινωνικού συνόλου είναι μεγαλύτερο και υψηλότερο αγαθό από τους δύο βαθμούς της νίκης. Η Ιστορία του Απόλλωνα επιβάλλει την υπεύθυνη αντιμετώπιση του γεγονότος».