Δάφνη Δαφνίου

Η Δάφνη Δαφνίου έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική σεζόν και όπως όλα δείχνουν οι αθλητές Βαγγέλης Μπέμπης και Ιάσονας Δημητρακόπουλος θα βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας τη νέα χρονιά, καθώς απομένουν μόνο οι υπογραφές για την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους. Η Δάφνη Δαφνίου, η οποία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν...

Η Δάφνη Δαφνίου έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική σεζόν και όπως όλα δείχνουν οι αθλητές Βαγγέλης Μπέμπης και Ιάσονας Δημητρακόπουλος θα βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας τη νέα χρονιά, καθώς απομένουν μόνο οι υπογραφές για την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους.

Η Δάφνη Δαφνίου, η οποία θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καλαμπόκη, έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά.

Στο ρόστερ της ομάδας από το Χαϊδάρι θα βρίσκονται και οι αθλητές Βαγγέλης Μπέμπης και Ιάσονας Δημητρακόπουλος, καθώς απομένουν μόνο οι υπογραφές για την ολοκλήρωση της μετακίνησής τους.

Ο Μπέμπης είναι 25 ετών, αγωνίζεται ως φόργουορντ και διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία μέχρι και από το εξωτερικό, καθώς προέρχεται από μία πολύ ικανοποιητική σεζόν στη Γερμανία για λογαριασμό της Koblenz έχοντας 9,4 πόντους μ.ο. ανά παιχνίδι.

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Δόξα Λευκάδας, ΓΣ Λάρισας, ενώ είχε ξεχωρίσει και πριν από δύο χρόνια στην Α2 με τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας.

Ωστόσο, ο coach Καλαμπόκης εκτός από τις “υπηρεσίες” του Μπέμπη θα έχει και αυτές του νεαρού αθλητή Ιάσονα Δημητρακόπουλου, ο οποίος επίσης έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Δάφνης Δαφνίου.

Ο Δημητρακόπουλος διαθέτει εξαιρετικά αθλητικά προσόντα, είναι μόλις 20 ετών και αγωνίζεται ως γκαρντ. Μετράει ήδη συμμετοχές στην ΕΚΟ Basket League με τη φανέλα του Πανιωνίου, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 με τον Κόροιβο Αμαλιάδας έχοντας 5 πόντους και 1,7 ριμπάουντ μ.ο. ανά παιχνίδι.