Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Διαγόρας – Μαρούσι: Σοβαρά επεισόδια στο Αιγάλεω!

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στο Αιγάλεω, στην αναμέτρηση Διαγόρας Δρυοπιδεών - Μαρούσι για την Α2 κατηγορία.
Διαγόρας – Μαρούσι: Σοβαρά επεισόδια στο Αιγάλεω!

Διαγόρας – Μαρούσι: Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στο Αιγάλεω, στην αναμέτρηση του Διαγόρα Δρυοπιδεών με το Μαρούσι για την Α2 κατηγορία. Η κατάσταση ξέφυγε ελάχιστα πριν από το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες. 

Σχεδόν 7 λεπτά πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και με το σκορ 66-65 υπέρ του Διαγόρα, ομάδα κουκουλοφόρων μπήκε στο γήπεδο και επιτέθηκε στους φίλους του Αμαρουσίου!!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν τραυματίες, δίχως ακόμη να έχουν επιβεβαιώθεί. Ωστόσο, μοιάζει αναπόφευκτο να έχει κυλήσει αναίμακτα όλο αυτό το σκηνικό.

Το παιχνίδι διεκόπη και οι διαιτητές ζήτησαν την εκκένωση των εξεδρών, προκειμένου να υπάρξει συνέχεια στην αναμέτρηση. Αυτή τη στιγμή το ματς είναι σε εξέλιξη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαγόρας – Μαρούσι: Σοβαρά επεισόδια στο Αιγάλεω!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.