×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΕΟΚ: Χωρίς ξένους η Α2 της νέας σεζόν, τι λέει στο Sportime ο Τσαγκρώνης


    Στέφανος Σύριγγας

ΕΟΚ: Χωρίς ξένους η Α2 της νέας σεζόν, τι λέει στο Sportime ο Τσαγκρώνης


Το πρωτάθλημα της Α2 στη νέα σεζόν θα διεξαχθεί χωρίς ξένους! Η ΕΟΚ έβγαλε την προκήρυξη της Α2 για τη νέα σεζόν, στην οποία τονίζεται ότι οι ομάδες δεν θα έχουν ξένους στις τάξεις τους!

Κάποια σενάρια και δημοσιεύματα ανέφεραν ότι αυτό προκάλεσε μια μουρμούρα από κάποιες ομάδες. Το Sportime επικοινώνησε με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΚ, Τάκη Τσαγκρώνη, ο οποίος ήταν ξεκάθαρος:

Ο Τάκης Τσαγκρώνης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ τόνισε ότι τα σωματεία ζήτησαν να μην υπάρχουν ξένοι στη νέα σεζόν, έτσι ώστε να πάρουν μια οικονομική ανάσα και να μπορέσουν να απορροφήσουν κάποιες από τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσαν στα ταμεία τους οι οικονομικές συνέπειες του κορονοϊού.

Επίσης τόνισε ότι η ΕΟΚ συμφώνησε απλά μαζί τους και ότι το όλο θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία όπου οι ομάδες συμφώνησαν κατά πλειοψηφία να μην υπάρχουν ξένοι στη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά ο Τάκης Τσαγκρώνης ανέφερε: «Τα σωματεία είχαν συνάντηση και στη συνέχεια εκπρόσωποί τους συναντήθηκαν με την ΕΟΚ. Μας ενημέρωσαν ότι θα ήθελαν το νέο πρωτάθλημα να διεξαχθεί χωρίς ξένους, έτσι ώστε οι ομάδες να πάρουν μια οικονομική ανάσα μετά τα τεράστια πλήγματα που προκάλεσε σε όλους τους συλλόγους ο κορονοϊός. Εμείς συμφωνήσαμε μαζί τους. Στην συνάντησή μας με τις ομάδες  αποφασίστηκε δια πλειοψηφίας να γίνει το νέο πρωτάθλημα χωρίς ξένους».

Η ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα