Ο Ιωνικός Νίκαιας μοίρασε χαμογέλα και δώρα για το Πάσχα στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»

Ο Ιωνικός Νίκαιας και αντιπροσωπεία παικτών μοίρασαν πολλά χαμογέλα και δώρα για το Πάσχα στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Η ομάδα της Νίκαιας γι’ ακόμη μια φορά έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και σε συνεργασία με τον μεγάλο χορηγό της ομάδας πρόσφεραν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Τα παιδιά της «Κιβωτού του κόσμου» επισκέφτηκε σήμερα(17/04) ο Ιωνικός Νικαίας Affidea μαζί με εκπρόσωπο του Μέγα Χορηγού μας, «Affidea» στο πλαίσιο του κοινωνικού μας προγράμματος και ενόψει των εορτών του Πάσχα. Αντιπροσωπεία της ομάδας μας, αποτελούμενη από τους παίκτες, Λουκά Μαυροκεφαλίδη, Μάριο Μπατή, Ρόλαντ Σάφτενααρ, Γιάννη Σαχπατζίδη, Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς, Γιώργο Χατζηκυριάκο και τους μάνατζερ Αντώνη Χατζηκυριάκο και Αλέξη Τριανταφύλλου, όπως επίσης και την Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Affidea, Σταυρούλα Σηφάκη μοίρασαν δώρα και συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τα παιδιά της «Κιβωτού».

Οι παίκτες μας είχαν την ευκαιρία να μεταφέρουν στους θαυμαστές τους τις εμπειρίες τους από τα γήπεδα, να τους αναλύσουν τους λόγους που πρέπει να αγαπήσουν τον αθλητισμό καλώντας τους μάλιστα και στον «Πλάτωνα» ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά έναν αγώνα του Ιωνικού. Η Affidea, ο μεγαλύτερος πάροχος στον κλάδο των υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη και διαχειριστής ενός μεγάλου αριθμού ιατρικών κέντρων Πανευρωπαϊκά, εκτός από πασχαλινά δώρα προσέφερε επίσης και ιατρικές εξετάσεις στα παιδιά της «Κιβωτού του κόσμου» δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της στο έργο που επιτελούν οι άνθρωποι της «Κιβωτού».