Πανερυθραϊκός: Ανανέωσε τους δύο αρχηγούς του

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων είναι έτοιμη για την Α2 και παρουσίασε τους δύο αρχηγούς που συνεχίζουν στην ομάδα για ένατη σερί χρονιά

Ο Πανερυθραϊκός είναι έτοιμος να ριχτεί στη μάχη της Α2 και ανακοίνωσε ότι οι δύο «κολώνες» της ομάδας θα συνεχίσουν και φέτος με τα «ερυθρόλευκα».

Oι Τάσος Καλλιανιώτης και Λουκάς Γιαούρτογλου θα είναι και φέτος οι αρχηγοί της ομάδας στο φιλόδοξο εγχείρημα βασισμένο στο νέο Μοντέλο Ανάπτυξης που συνεχίζεται στα βόρεια προάστια.

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Πανερυθραϊκός είχε παραθέσει δείπνο σε παίκτες και επιτελείο στο Εστιατόριο «Καλαμάκι» Ζυμαράκι, όπου ανακοίνωσαν και τη χορηγική συνεργασία τους.

Πανερυθραϊκός: Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν

«Με τους αρχηγούς παρόντες το νέο Μοντέλο Ανάπτυξης του Πανερυθραϊκού! 
Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ, με ιδιαίτερη χαρά και σεβασμό στην ιστορία του, ανακοινώνει ότι οι αρχηγοί μας, Τάσος Καλλιανιώτης και Λουκάς Γιαουρτόγλου, θα συνεχίσουν να ηγούνται της ομάδας μας, βροντοφωνάζοντας «παρών» και στο μεγαλόπνοο πρότζεκτ του νέου Μοντέλου Ανάπτυξης του Συλλόγου! 

Ο «Captain» Τάσος Καλλιανιώτης θα φορά τη φανέλα του Πανερυθραϊκού μας για ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ διαδοχική σεζόν, ενώ για τον έτερο αρχηγό της ομάδας μας, Λουκά Γιαουρτόγλου, αυτή θα είναι η ΕΝΑΤΗ συνεχόμενη χρονιά του στα «ερυθρόλευκα»! 

Οι δύο αρχηγοί και ηγέτες της ανδρικής μας ομάδας, που έχουν «γράψει» τη δική τους ιστορία με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού, δεν θα μπορούσαν λοιπόν παρά να είναι παρόντες και στο νέο εγχείρημα Ανάπτυξης του Συλλόγου, ώστε να καθοδηγήσουν και να εμπνεύσουν τους νεαρούς συμπαίκτες τους, μεταφέροντας την εμπειρία τους και αποτελώντας παράλληλα τους ιδανικούς πρεσβευτές της φιλοσοφίας του Πανερυθραϊκού μας. 
Τάσο και Λουκά, Καλή Δύναμη με Υγεία και ΜΑΖΙ θα συνεχίσουμε να «γράφουμε» ιστορία!»