Η ΑΕΚ απευθύνθηκε στον Γιώργο Λημνιάτη προκειμένου να αποτελέσει την προσωρινή λύση στον πάγκο της ομάδας αλλά δεν έλαβε θετική απάντηση.

Η ΑΕΚ απευθύνθηκε στον Γιώργο Λημνιάτη προκειμένου να αποτελέσει την προσωρινή λύση στον πάγκο της ομάδας αλλά δεν έλαβε θετική απάντηση. Συνεχίζεται η αναζήτηση.

Η ΑΕΚ απευθύνθηκε στον Γιώργο Λημνιάτη προκειμένου να αποτελέσει την προσωρινή λύση στον πάγκο της ομάδας αλλά δεν έλαβε θετική απάντηση. Συνεχίζεται η αναζήτηση.

Προσωρινή λύση ψάχνουν στην ΑΕΚ προκειμένου να «κλείσουν» τη σεζόν, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Και στη συνέχεια να στραφούν στον προπονητή που θα αναλάβει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο πρώτος στον οποίο απευθύνθηκαν ήταν ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Παπαθεοδώρου, Γιώργος Λιμνιάτης. Ο οποίος όμως δε δέχθηκε να αναλάβει. Κι έτσι οι παράγοντες της «Ένωσης» είναι υποχρεωμένοι να αναζητήσουν άλλη περίπτωση.

Διαβάστε επίσης: Έργα και ημέρες του Ηλία Παπαθεοδώρου

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό να στραφούν στον Βαγγέλη Ζιάγκο. Ο οποίος προέρχεται από την ΑΕΚ και σίγουρα γνωρίζει καλά τα κατατόπια και τη ψυχολογία της ομάδας. Άλλωστε αυτή τη στιγμή η «Ένωση» χρειάζεται τόνωση στο ψυχολογικό κομμάτι που είχε πέσει… κάτω από το μηδέν με όσα είχαν γίνει.

Όμως κανείς δε ξέρει αν ο Ζιάγκος θα θελήσει να παίξει το ρόλο του προσωρινού. Διότι είναι δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον η ΑΕΚ αναζητά προσωρινή λύση.

Κι αυτό διότι για τη νέα σεζόν οι παράγοντες της ομάδας έχουν «κυκλώσει» δύο ονόματα. Το πρώτο είναι του Ηλία Ζούρου ο οποίος αποτελεί το μεγάλο και κύριο στόχο της ομάδας. Το δεύτερο είναι ενός άλλου Ηλία και συγκεκριμένα του Καντζούρη ο οποίος νίκησε την ΑΕΚ με τον Κολοσσό. Και γενικά φέτος έχει κάνει εξαιρετική πορεία με την ομάδα της Ρόδου παρουσιάζοντας ωραίο μπάσκετ αλλά και αποτελέσματα.

Όλα θα φανούν στην πορεία όμως καθώς αυτή τη στιγμή τουλάχιστον η ΑΕΚ αναζητά προσωρινή λύση. Και ο Λιμνιάτης δε δέχθηκε αυτό το ρόλο. Θα μείνει για την αναμέτρηση με τον Προμηθέα την Τετάρτη (14/4) αλλά ξεκαθάρισε ότι δεσμεύεται ηθικά με τον Παπαθεοδώρου. Και δε θα αναλάβει την ομάδα ως το τέλος της σεζόν.