ΑΕΚ BC

ΑΕΚ: Δεν τα βρήκε με Ματσιούλις και Λοτζέσκι, κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών

Δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ καθώς ο Αθλητικός Δικαστής αναμένεται να αποφασίσει αφαίρεση βαθμών
ΑΕΚ: Δεν τα βρήκε με Ματσιούλις και Λοτζέσκι, κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών

Δεν υπήρξε αποτέλεσμα στην προσπάθεια που έκανε η ΑΕΚ προκειμένου να συμφωνήσει με τους Ματσιούλις και Λοτζέσκι για διακανονισμών των χρεών.

Μπορεί να είχε θετικά νέα η ΚΑΕ ΑΕΚ από τον Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος δεν αρνήθηκε τη νέα πρόταση που του έγινε για διακανονισμό των οφειλομένων. Όμως δε συνέβη το ίδιο με τους Γιόνας Ματσιούλις και Ματ Λοτζέσκι οι οποίοι ήταν αμετακίνητοι. Αρνήθηκαν το διακανονισμό που πρότεινε η «Ένωση» και πλέον ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ θα αποφασίσει για το μέλλον.

Που δεν είναι καλό. Το μόνο που γλιτώνει η ΑΕΚ είναι… ένας βαθμός καθώς το αρχικά προβλεπόμενο -3, μετά τη συμφωνία με τον Βαγγέλη Αγγέλου θα γίνει -2 (από ένας βαθμός για Ματσιούλις και Λοτζέσκι). Αυτή αναμένεται να είναι η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή.

Πάντως η ΑΕΚ έχει μπροστά της περίπου δύο εβδομάδες προκειμένου να ρυθμίσει το χρέος με τους δύο πρώην παίκτες της. Αν συμβεί αυτό, τότε θα της επιστραφούν οι βαθμοί. Σε αντίθεση περίπτωση θα παραμείνουν και θα μπει η ομάδα σε ακόμα πιο δύσκολη κατάσταση.

Η χρονιά έτσι κι αλλιώς είναι πολύ δύσκολη καθώς η «Ένωση» προσπαθεί να επιβιώσει υπό αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, ο δρόμος δεν είναι δύσβατος απλώς αλλά ακόμα χειρότερος!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Δεν τα βρήκε με Ματσιούλις και Λοτζέσκι, κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.