ΑΕΚ

Η αναμέτρηση με τον Άρη ολοκληρώθηκε και πλέον στην ΑΕΚ περνούν στην επόμενη μέρα καθώς η σύσκεψη της Κυριακής (24/10) είναι κρίσιμη.

Στην ΑΕΚ είχαν επικεντρωθεί στον πολύ σημαντικό αγώνα με τον Άρη και αυτό ήταν απόλυτα φυσιολογικό με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Μέσα στα πολλά προβλήματα, στην ΑΕΚ ήθελαν να έχουν μια καλή εμφάνιση, να επιστρέψουν στις νίκες και κυρίως να βρουν την αυτοπεποίθησή τους ως ομάδα.

Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για ένα σύνολο με 12 καινούργιους παίκτες και με ελάχιστο χρόνο προκειμένου να μονταριστεί. Η νίκη ήρθε, η καλή εμφάνιση όχι αλλά η πίεση ήταν εμφανής.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες δημιουργήθηκε η ομάδα είναι γνωστές. Έχουν αναλυθεί πολλές φορές και δε χρειάζεται να επαναλάβουμε το θέμα.

Όπως επίσης είναι σημαντικό ότι σε ένα ρόστερ με ποσοτικά και ποιοτικά ερωτηματικά, προέκυψαν και ατυχίες που φυσικά δε μπορείς να τις μαντέψεις ούτε να τις προγραμματίσεις.

Πόσους αγώνες έχει παίξει η ΑΕΚ με πλήρη την περιφερειακή της γραμμή; Μαντέψτε: Κανέναν!

Βέβαια ουδείς αναζήτησε δικαιολογίες ούτε και «κλάφτηκε» για τα προβλήματα που πάντως είναι υπαρκτά. Κι επίσης στην ΑΕΚ δεν πρόκειται να σταματήσουν να ζητούν πάντα το καλύτερο για την ομάδα και το μέλλον της.

Δεν έχει νόημα να συζητάς προβλήματα, αλλά να βρίσκεις λύσεις.

Όπως προαναφέραμε όμως, προείχε η αναμέτρηση με τον Άρη. Η οποία ολοκληρώθηκε άρα περνάμε στην επόμενη σελίδα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι στην «Ένωση» αναζητούν πάντα το καλύτερο. Για την ομάδα, για τον Οργανισμό, για το παρόν και το μέλλον και με σεβασμό στην ιστορία.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι την Κυριακή (24/10) θα υπάρξει μια πολύ σημαντική σύσκεψη. Όπου θα συζητηθούν θέματα εφ’ όλης της ύλης με δεδομένη κιόλας την επιστροφή των Ανγκόλα και Φλιώνη.

Συν φυσικά την έλευση του Χάμερ.

Θα πρέπει να διαμορφωθούν οι απαραίτητες ισορροπίες ώστε η ομάδα να μπει σε ομαλό μονοπάτι, συνδυαστικά πάντα με την ενδεχόμενη απόκτηση ενός έβδομου ξένου για ευρωπαϊκή ενίσχυση.

Όλα αυτά θα συζητηθούν και οι αποφάσεις δε θα είναι απλώς τελικές αλλά και δεσμευτικές. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται στη διαμόρφωση του ρόστερ της ομάδας.