ΑΕΚ BC

ΑΕΚ: Νέο πρόστιμο και 48ωρη προθεσμία από τη FIBA

Μεγάλα προβλήματα έχει ν’ αντιμετωπίσει η ΑΕΚ καθώς μετά τον Χάρη Γιαννόπουλο, «έσκασαν» άλλες τρεις υποθέσεις που βάζουν μπελάδες στην «Ένωση». Συγκεκριμένα η ΑΕΚ έχει προθεσμία ως τη Μεγάλη Παρασκευή προκειμένου να τακτοποιήσει τις  οικονομικές της οφειλές απέναντι στους Λούκα Μπάνκι, Χάουαρντ Σαντ Ρος και Μαλίκ Χέρστον. Μάλιστα η «Ένωση» έχασε τη δυνατότητα νέου διακανονισμού...
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το 48ωρο που έχει η ΑΕΚ μέχρι να συμπληρώσει το φάκελο για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά κρίσιμο.

Μεγάλα προβλήματα έχει ν’ αντιμετωπίσει η ΑΕΚ καθώς μετά τον Χάρη Γιαννόπουλο, «έσκασαν» άλλες τρεις υποθέσεις που βάζουν μπελάδες στην «Ένωση».

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ έχει προθεσμία ως τη Μεγάλη Παρασκευή προκειμένου να τακτοποιήσει τις  οικονομικές της οφειλές απέναντι στους Λούκα Μπάνκι, Χάουαρντ Σαντ Ρος και Μαλίκ Χέρστον. Μάλιστα η «Ένωση» έχασε τη δυνατότητα νέου διακανονισμού απέναντι στους τρεις. Θα πρέπει μέσα στο επόμενο 48ωρο να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές της αλλιώς εκτός των οφειλών θα πληρώσει και πρόστιμο 117 χιλιάδων ευρώ!!!

Αν η ΑΕΚ δεν πληρώσει ούτε το πρόστιμο, ούτε τις οφειλές της ως τις 5 Μαϊου τότε το ban θα αρθεί μόνο σε περίπτωση που εξοφληθεί το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ποσό προς FIBA αλλά και οφειλομένους… Και βέβαια η ΑΕΚ δεν έχει τη δυνατότητα για νέους διακανονισμούς και συμφωνίες σε ό,τι αφορά στις συγκεκριμένες οφειλές.

Παράλληλα υπήρξε ενημέρωση προς την ΑEΚ ότι της επιβλήθηκαν ban για οφειλές σε ακόμα δύο παίκτες. Και συγκεκριμένα τον Ντελρόι Τζέιμς και τον Βασίλη Καββαδά. Αν η ΑEΚ δεν τηρήσει τις ημερομηνίες της καταβολής των δόσεων τότε θα επιβληθεί νέο πρόστιμο.

Είναι μεγάλοι οι μπελάδες για την ΑEΚ και κανείς δε ξέρει πως θα «ξεμπλέξει»

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College

ΣΧΟΛΙΑ