ΑΕΚ BC

ΑΕΚ: Σε 25 μέρες εννέα αγώνες σε Basket League και BCL

Η ΑΕΚ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με τον κορονοϊό και από το Σάββατο 6 Μαρτίου ξεκινάει ένας… μαραθώνιος εννέα αναμετρήσεων σε διάστημα 25 ημερών.  Αρχικά η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ το Σάββατο το Μεσολόγγι για την Basket League και στις 10 Μαρτίου θα φιλοξενήσει την Τουρκ Τέλεκομ για τη φάση των 16 του BCL....
ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με τον κορονοϊό και από το Σάββατο 6 Μαρτίου ξεκινάει ένας… μαραθώνιος εννέα αναμετρήσεων σε διάστημα 25 ημερών. 

Αρχικά η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ το Σάββατο το Μεσολόγγι για την Basket League και στις 10 Μαρτίου θα φιλοξενήσει την Τουρκ Τέλεκομ για τη φάση των 16 του BCL.

Στις 13 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ενώ στις 16 και 20 Μάρτη θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Στρασμπούρ και τον Ηρακλή αντίστοιχα.

Η Μάρτης θα κλείσει για την AEK τέσσερις αγώνες «φωτιά» με Στρασμπούρ (23/03), Νίζνι (25/03), Άρη (27/03) και Τουρκ Τέλεκομ (31/03).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK B.C. (@aekbc)

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ