ΑΕΚ Νίκος Χατζής

Ο Νίκος Χατζής και η ΑΕΚ θα πορεύονται πλέον σε χωριστούς δρόμους, καθώς ήρθε το “τέλος” στην συνεργασία τους Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Χατζής αποτελεί παρελθόν από τις Ακαδημίες της ΑΕΚκαι δη την ομάδα των Εφήβων. Ο Χατζής και η Ενωση… χώρισαν κοινή συναινέσει, όπως τόνισε η ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της....

Ο Νίκος Χατζής και η ΑΕΚ θα πορεύονται πλέον σε χωριστούς δρόμους, καθώς ήρθε το “τέλος” στην συνεργασία τους Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Χατζής αποτελεί παρελθόν από τις Ακαδημίες της ΑΕΚκαι δη την ομάδα των Εφήβων.

Ο Χατζής και η Ενωση… χώρισαν κοινή συναινέσει, όπως τόνισε η ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της.

Ο παλαίμαχος παίκτης αποτελεί σημείο αναφοράς της ΑΕΚ. Ο Νίκος Χατζής έπαιξε στην ομάδα από το 1995 έως το 2005 και από το 2007 έως το 2009. Σήκωσε με την ΑΕΚ το πρωτάθλημα του 2002, τα Κύπελλα Ελλάδας το 2000 και το 2001, ενώ πήρε με την Ενωση και το Κύπελλο Σαπόρτα το 2000.

Ο Νίκος Χατζής επέστρεψε στην Ενωση το 2017. Όχι ως παίκτης, βέβαια, καθώς είχε αποσυρθεί πια από την ενεργό δράση. Επέστρεψε ως μέλος του τεχνικού τιμ των Ακαδημιών και ειδικά ως προπονητής της ομάδας των κιτρινόμαυρων Εφήβων.

Ο Χατζής οδήγησε τους Εφηβους της ΑΕΚ στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ και του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα την σεζόν 2017-18.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για το διαζύγιο με τον Νίκο Χατζή:

«Η Γενική Διεύθυνση των Τμημάτων Υποδομής της ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει τη «κοινή συναινέσει» λύση της συνεργασίας της με το Νίκο Χατζή.

Ο πρώην αρχηγός της «Βασίλισσας» συνέβαλε αποφασιστικά στη στήριξη των παραγωγικών Τμημάτων της ΑΕΚ, ενώ την περίοδο 2017-2018 καθοδήγησε ως προπονητής την Ομάδα Εφήβων στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ και του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Χατζής παραμένει επίλεκτο μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και η πόρτα της ορθάνοικτη για το μέλλον».

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram