Τον κόσμο στο πλευρό της στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς για το Champions League θέλει η ΑΕΚ. Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ έβγαλε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Χάποελ Ιερουσαλήμ με τις τιμές να ξεκινούν από μόλις πέντε ευρώ! Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της “βασίλισσας” με όλες τις πληροφορίες για τον...

Τον κόσμο στο πλευρό της στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της χρονιάς για το Champions League θέλει η ΑΕΚ.

Η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ έβγαλε σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Χάποελ Ιερουσαλήμ με τις τιμές να ξεκινούν από μόλις πέντε ευρώ!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της “βασίλισσας” με όλες τις πληροφορίες για τον τρόπο διάθεσης: “Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινά για τη «Βασίλισσα» των τίτλων.

Η κάτοχος του BCL 2017-2018 στην κορύφωση της «κιτρινόμαυρης» παλιγγενεσίας, προβάρει το ευρωπαϊκό κοστούμι της, που από εφέτος θα φέρει στα αριστερά του την ολόχρυση «στάμπα» της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε σήμερα (02/10) η διάθεση των εισιτηρίων για την πρεμιέρα στο Basketball Champions League, με αντίπαλο την πανίσχυρη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:30, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.
Εξυπακούεται, ότι η παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ κρίνεται απολύτως επιβεβλημένη.

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση ξεκίνησε τόσο διαδικτυακά, όσο κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ. Τιμές : 5 – 15 – 25 – 50 – 100 ευρώ

Τρόποι αγοράς:
– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html
– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:30 έως τις 17:30, καθημερινά.- Εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου από 10:00 πμ έως 20:30- Την ημέρα του αγώνα   από τα εκδοτήρια , 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)

– Η ηλεκτρονική πώληση (internet) καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC

ΠΡΟΣΟΧΗ:
1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)”.