ΑΕΚ BC

Επίθεση στο πούλμαν της ομάδας εφήβων της ΑΕΚ!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάτρα, με το λεωφορείο των Ακαδημιών μπάσκετ της ΑΕΚ να δέχεται επίθεση.
Επίθεση στο πούλμαν της ομάδας εφήβων της ΑΕΚ!

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε η ΚΑΕ ΑΕΚ για επίθεση αγνώστων στο πούλμαν της ακαδημίας στην Πάτρα.

Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, συμμετέχοντας στο τουρνουά 3Χ3 που διεξάγεται στους εξωτερικούς χώρους του «Δ.Τόφαλος».

Η επίθεση έγινε αργά το βράδυ, με τους δράστες να σπάνε το τζάμι του πούλμαν. Ευτυχώς, οι αθλητές, οι προπονητές και οι συνοδοί είναι καλά στην υγεία τους.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ ΒC βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει την πρωτοφανή (για την Ιστορία των Τμημάτων Υποδομής και της Ακαδημίας μας) επίθεση, που δέχτηκε το πούλμαν της Ομάδας μας σε ξενοδοχείο της περιοχής Καστελλόκαμπος (στην Πάτρα), όπου διέμενε η αποστολή.

Στο περιθώριο των καθόλα επιτυχημένων διοργανώσεων Ακαδημιών και Παίδων, που διεξάγονται στο «Δ. Τόφαλος» (υπό την αιγίδα της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΗ) και στο Promitheas Park, οι λιλιπούτειοι αθλητές μας έγιναν μάρτυρες ενός αποκρουστικού περιστατικού, το οποίο προφανώς ήλθε να προστεθεί στον βαρύ κύκλο των επεισοδίων βίας, που κλονίζουν τον ελληνικό αθλητισμό.

«Γνωστοί-άγνωστοι», πιθανότατα, κατά τις ώρες της νυχτερινής κατάκλισης, σε μία στοχευμένη ενέργεια, αφού επρόκειτο (ευτυχώς) για το μοναδικό περιστατικό, επιτέθηκαν και έσπασαν τζάμι του πούλμαν. Κινητοποιήθηκαν άμεσα οι Αρχές για το συμβάν, όπως και οι διοργανωτές οι οποίοι παρείχαν πλήρη στήριξη στην αποστολή μας. Οι αθλητές μας, οι προπονητές και οι συνοδοί είναι όλοι καλά στην υγεία τους, και βεβαίως συμμετέχουν κανονικά στις σημερινές αγωνιστικές δραστηριότητες.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC και η Αθλητική Διεύθυνση της Ακαδημίας αισθάνονται την ανάγκη να διαβεβαιώσουν τους γονείς, αλλά και άπασα την αθλητική κοινότητα, ότι θα συνεχίσουν απρόσκοπτα την προσπάθεια που καταβάλλουν (παρά τον ασύμμετρο πόλεμο που δέχεται ο Οργανισμός εσχάτως) για την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους, σε όλα τα επίπεδα.

Η ΑΕΚ (BC) των συμβολισμών και των αξιών δεν πτοείται από επιθέσεις ταραχοποιών, και είναι πρόθυμη να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία των θεσμικών φορέων, ώστε να προάγουμε μαζικά και συντεταγμένα το «αθλητικό γίγνεσθαι» και ν’ αναδείξουμε το ομαδικό φίλαθλο πνεύμα, έτσι όπως επιβάλλουν η κανονικότητα, η δικαιότητα, η αλληλεγγύη. Τα παιδιά μας αξίζουν ένα καλύτερο αύριο!»

 

#TAGS
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.