Θα δώσει διαρκείας σε συμβολική τιμή στους πρώτους 100 που θα πάνε στα γραφεία της ομάδας

Αντιλαμβανόμενη την κρίση που υπάρχει στη χώρα, η ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να κάνει μια γενναιόδωρη προσφορά σε φοιτητές και ανέργους που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας.

Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να δώσει 100 εισιτήρια σε ανέργους και 100 σε άνεργους, στην συμβολική τιμή των 21 ευρώ, υπό την προϋπόθεση φυσικά να έχουν μαζί τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η προσφορά θα ισχύσεις για τους πρώτους 100 ανέργους και 100 φοιτητές που θα πάνε στα γραφεία της ομάδας την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η Διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. αντιλαμβανόμενη τις επικρατούσες συνθήκες αποφάσισε να προχωρήσει σε μια μεγάλη προσφορά για τους φίλους της Ομάδας.

Οι πρώτοι εκατό (100) άνεργοι και οι πρώτοι εκατό (100) φοιτητές-σπουδαστές ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, που θα σπεύσουν την Πέμπτη 11/10 και την Παρασκευή 12/10 στα Γραφεία της ΑΕΚ B.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (Τμήμα Εισιτηρίων, είσοδος Press, από 10:00 έως 18:00), θα μπορούν να παραλάβουν ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ με τη συμβολική τιμή των 21 ευρώ.

Αυτονόητο είναι, ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά. Πιο συγκεκριμένα, οι άνεργοι θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους προκειμένου να τη καταθέσουν βεβαίωση ανεργίας σε έντυπη μορφή, με πρόσφατη ημερομηνία. Οι φοιτητές-σπουδαστές θα πρέπει να καταθέσουν φοιτητική-σπουδαστική ταυτότητα (pass) ή μια βεβαίωση σπουδών.

Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ».