Περισσότερο χρόνο στους φίλους της ομάδας δίνει η ΚΑΕ για να προμηθευτούν τα εισιτήρια

Παράταση ως τις 8 Οκτωβρίου πήρε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ στο μπάσκετ. Οι κυπελλούχοι Ελλάδος συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την νέα σεζόν, με την ΚΑΕ να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της λεπτομέρειες για τους τρόπους αγοράς των εισιτηρίων.

Το κείμενο της ΚΑΕ για τα διαρκείας:

«H “Βασίλισσα” ετοιμάζεται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Το στάδιο προετοιμασίας της ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα και τα πρώτα «διαπιστευτήριά» της αποδεικνύονται εντός των αγωνιστικών παρκέ.

Η «Βασίλισσα», Πρωταθλήτρια Ευρώπης και Κυπελλούχος Ελλάδος 2018, θέλει ξανά τους οπαδούς της στο πλευρό της, προκειμένου να συνεχίσει τη λαμπρή πορεία της και επαναλάβει τους θριάμβους, που την έκαναν ξανά ξακουστή στην υφήλιο.

Ήλθε η ώρα να σπεύσουν ΟΛΟΙ και να κλείσουν θέση στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, με αγορά εισιτηρίου ΑΓΑΠΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, η τιμή του οποίου εξυπηρετεί όλα τα «βαλάντια».

Βέβαιον είναι, ότι το αρχέγονο της αυτοσυντήρησης στα δύσκολα θα αποτελέσει ξανά τον πυλώνα εκείνον, πάνω στον οποίο θα στηριχτεί μια επαρκής λαϊκή βάση για να σταθεί στο συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι.

Η ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει, ότι η διάθεση των ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ συνεχίζεται κανονικά με τους γνωστούς τρόπους και θα συνεχίζεται έως και τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018.

Παρακαλείσθε ΟΛΟΙ να πράξετε το αυτονόητο…».