Πολύ καλά νέα για την ΑΕΚ αφού όπως έγινε γνωστό ο Μπράιαν Ανγκόλα, ο ηγέτης της φετινής ομάδας ετοιμάζεται να επιστρέψει σε δράση.

Ο ατζέντης του Μπράιαν Ανγκόλα ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καρδιακό πρόβλημα ενώ η ΑΕΚ με μακροσκελή ανακοίνωση απειλεί τα ΜΜΕ με μηνύσεις

Συνέχεια στην υπόθεση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Μπράιαν Ανγκόλα έδωσε ο ατζέντης του παίκτη, Νίκος Σπανός.

«Ο Ανγκόλα δεν έχει απολύτως κανένα καρδιακό πρόβλημα» ανέφερε ο Σπανός που έκανε λόγο για φλεγμονή, εξαιτίας του covid που ταλαιπώρησε τον παίκτη και η οποία ακόμα δεν έχει υποχωρήσει»

Ουσιαστικά ο ατζέντης του παίκτη ταυτίζεται απόλυτα με την ΚΑΕ ΑΕΚ η οποία σε ανακοίνωσή της προειδοποιεί (ή απειλεί;) ακόμα και με μηνύσεις ορισμένα ΜΜΕ.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«H AEK BC με αίσθημα ευθύνης για ακόμη μία περιπέτεια, εκ των πολλών που έχουν πλήξει την εφετινή περίοδο την Ομάδα μας, ανακοίνωσε σήμερα (16/01), ότι ο αθλητής μας Μπράιαν Ανγκόλα διεγνώσθη με πρόβλημα υγείας.

Θεωρήσαμε αυτονόητο, ότι τα ΜΜΕ θ’ αντιμετωπίσουν με διακριτικότητα το θέμα, και θα σεβαστούν το «ιατρικό απόρρητο» και τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Αυτό άλλωστε επιτάσσει το καθήκον, αλλά και ο Κώδικας Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ.

Δυστυχώς, πέσαμε έξω…

Σε κάθε περίπτωση, πέρα από τα γραφόμενα και τους κώδικες, το αξιακό μέγεθος του καθενός κρίνεται/προσδιορίζεται από τους άγραφους νόμους, που στοιχειοθετούν την Ηθική, κι αυτή τη στάση ας την κρίνει η κοινωνία.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό, ότι μόνον η ΑΕΚ BC, σε συνεργασία με τους ιατρούς και τον αθλητή, θα πληροφορεί για πραγματικά γεγονότα μέσω των επίσημων social media της ΚΑΕ, όπως έπραξε και σε άλλες περιπτώσεις. Ούτε «λιποθυμίες», ούτε «αγωγές», ούτε «χρόνοι αποθεραπείας», ούτε τίποτε εξ όσων αναγράφονται τις τελευταίες ώρες «υπάρχουν», «συνέβησαν», «ισχύουν».

Η ΑΕΚ ΒC και ο αθλητής παρακαλούμε τους πάντες να σεβαστούν τις στιγμές, και ν’ ανταποκριθούν στην εύλογη επιθυμία μας να ενημερώνουμε εμείς για θέματα υγείας.

Πολλάκις ζητήσαμε τα αυτονόητα στην επώδυνη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αλλά από μερίδα εκπροσώπων των ΜΜΕ δεν υπήρξε ανταπόκριση. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Σε θέματα δε, υγείας, δεν υπάρχουν περιθώρια ανοχής. Είναι ανθρώπινο καθήκον μας η προάσπιση των δικαίων. Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη συνιστά μονόδρομο. Ως εκ τούτου, επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας απέναντι σε ετερόκλητες συμπεριφορές, που αφορούν σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων και καταγραφή ανακριβών ειδήσεων, πολλώ δε μάλλον για θέματα υγείας.

Διαβεβαιώνουμε τον υπερήφανο κόσμο της Ομάδας μας, ότι για άλλη μία φορά θα διαχειριστούμε με ψυχραιμία τα αναπόφευκτα.

Ευχόμαστε ξανά περαστικά στον Μπράιαν και γρήγορα να επιστρέψει στις επάλξεις»