Νέο μεγάλο πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ καθώς ο Μπράιαν Ανγκόλα αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του.

Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ καθώς ο Μπράιαν Ανγκόλα εμφάνισε θέμα στην καρδιά του και θα μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα

Νέο μεγάλο πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ καθώς ο Μπράιαν Ανγκόλα αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, όπως ενημέρωσε άλλωστε και η ΑΚΕ

Η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει ακόμα μια δύσκολη κατάσταση καθώς ο Ανγκόλα δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (14/1) . Αμέσως προχώρησε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Κατά μια πληροφορία διαπιστώθηκε ότι έχει μυοκαρδίτιδα αλλά αυτό είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από κανέναν αυτή τη στιγμή.

Παρά τις πληροφορίες ότι είχε λιποθυμικές τάσεις και γι’ αυτό δεν προπονήθηκε, από την ΑΕΚ βεβαιώνουν ότι δεν υπήρξε κάτι τέτοιο. Και μάλιστα το γεγονός ότι ο παίκτης είναι «ασυμπτωματικός» κι αυτό είναι κάτι που εντείνει την ανησυχία τους.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Κολομβιανός ήταν από τα στελέχη της ΑΕΚ που ταλαιπωρήθηκαν από τον κορονοϊό τις προηγούμενες ημέρες. Οπότε υπάρχει έντονος φόβος, το πρόβλημα του Ανγκόλα να είναι ακριβώς το ίδιο που ταλαιπώρησε μετά τον κορονοϊό και τον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Πάντως σε κάθε περίπτωση, η αιτία του προβλήματος παραμένει άγνωστη και θα ακολουθήσουν περισσότερες εξετάσεις.

Παρότι όσοι κάνουν λόγο για καρδιακό προβάλλουν την εκτίμηση ότι το διάστημα απουσίας του Ανγκόλα δεν πρόκειται να είναι λιγότερο από τους δύο μήνες, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό. Καλύτερα να περιμένουμε τις νέες εξετάσεις. Οι ευχές όλων ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα συνοδεύουν τον παίκτη και παράλληλα την ΑΕΚ ώστε να ξεπεράσει τη φετινή κακοδαιμονία. Διότι δεν έχουν τύχει και λίγα στην ομάδα (και φυσικά δεν αναφερόμαστε στα οικονομικά ζητήματα).

Η ΑΕΚ προχώρησε σε μια λιτή δήλωση που αναφέρει τα εξής: «H ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι ο Μπράιαν Ανγκόλα τίθεται εκτός δράσης λόγω προβλήματος υγείας».

Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 20:00 της Κυριακής (16/1) εκτός έδρας το Περιστέρι για την Basket League.