ΑΕΚ- Γιώργος Μπόγρης

Το αν θα αποχωρήσει ή όχι ο Γιώργος Μπόγρης προφανώς και δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ

Το ότι ο Γιώργος Μπόγρης δεν ταιριάζει με όσα θέλει ο προπονητής της ΑΕΚ Στέφανος Δέδας, είναι κάτι οφθαλμοφανές.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τους αγώνες της ΑΕΚ, όχι όλους έστω και έναν μπόρεσαν εύκολα το διαπιστώσουν. Το αν αυτό που προσπαθεί να παίξει η ΑΕΚ είναι αποδοτικό μέχρι στιγμής, αποτελεί διαφορετικό είδος συζήτησης. Το αν ήταν σωστή επιλογή ή όχι ο Μπόγρης είναι κάτι που δεν πρέπει να μας καταναλώνει και ιδιαίτερο χρόνο. Και λάθος επιλογή να ήταν, σίγουρα η ΑΕΚ δεν είναι η πρώτη ομάδα που κάνει μία λάθος επιλογή.

Το αν ευθύνεται η μη συμμετοχή του Μπόγρη στα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της ΑΕΚ, είναι κάτι που για ευνόητους λόγους δεν πρέπει να συζητάμε καν.

Είναι δεδομένο ότι ακόμα και αν αγωνιζόταν ο Μπόγρης η εικόνα της ΑΕΚ δεν θα ήταν και τόσο βελτιωμένη. Δεν είναι και ο παίκτης που έχει επιδραστικότητα στο παιχνίδι μιας ομάδας.

Το ότι η ΑΕΚ με τα περιορισμένα οικονομικά δεν έχει την άνεση μιας άστοχης επιλογής είναι κάτι το οποίο μπορούμε να συζητήσουμε.

Με την υποσημείωση όμως ότι όταν πας να φτιάξεις μία ομάδα με 12 καινούργια πρόσωπα, λόγω των συνθηκών, είναι μάλλον σπάνιο να πετύχεις το 12 στα 12.

Που θέλουμε να καταλήξουμε; Δεν είναι ο Γιώργος Μπόγρης το μεγάλο πρόβλημα που έχει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Ο Οργανισμός έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο και μέσα από δύσκολες συνθήκες προσπαθεί να το πετύχει.

Παρά τα δεδομένα προβλήματα τα οποία κάνεις δεν αρνήθηκε, η ΑΕΚ συνέχισε τις επενδύσεις με κορυφαία φυσικά αυτή του νέου γηπέδου της. Κάτι που δείχνει ότι όχι απλά δεν έχει παραδοθεί στα προβλήματα αλλά αντιθέτως παίζει φουλ επίθεση προκειμένου να τα λύσει.

Η χρονιά θα είναι δύσκολη αλλά αυτό δεν αποτελεί είδηση σε καμία περίπτωση. Όλοι το περίμεναν. Όμως ο κόσμος που συσπειρώνεται γύρω από την ομάδα, παρά τα προβλήματα της, δείχνει διάθεση να στηρίξει τη συνολική προσπάθεια.

Και άσχημα αποτελέσματα θα υπάρξουν όπως και δύσκολες βραδιές. Το βασικό πλάνο όμως είναι να διαμορφωθεί μία τέτοια κατάσταση που θα εγγυάται το μέλλον της ΑΕΚ.