Ο Δημήτρης Μαυροειδής θα παραμείνει στην ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μαυροειδής δεν φεύγει από την ΑΕΚ και θα φοράει την «κίτρινη» και στη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Νικολάου.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής δεν το κουνάει ρούπι από την ΑΕΚ και θα φοράει την «κιτρινόμαυρη» και στη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο πολύπειρος σέντερ αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα, όπως αποκάλυψε με ποστάρισμά του στα social media ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, ο οποίος τόνισε ότι ο ίδιος ο παίκτης του αποκάλυψε ότι θα παίξει σίγουρα με την ομάδα και στο νέο της σπίτι.

Ο Γιώργος Νικολάου αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Η «Ενωση» ετοιμάζεται να πάρει και τα κλειδιά για το νέο της σπίτι στα Λιόσια. Το όλο θέμα θα κλείσει την επόμενη εβδομάδα, όπως είπε έμμεσα και ο Νικολάου.

Αναλυτικά ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου ανέφερε στο ποστ που έκανε:

«Προσώρας, έχουμε μυαλό και καρδιά ΜΟΝΟ για την πιο μεγάλη στιγμή της σύγχρονης Ιστορίας μας. Κι αυτή η στιγμή φτάνει. Λίγες ημέρες έμειναν. Σε ό,τι αφορά στο οργανωτικό πλάνο της νέας ΑΕΚ αυτό θα ανακοινωθεί στην ώρα του. Σε ό,τι αφορά στον Μαυροειδή, στην ταπεινότητά μας «αποκάλυψε», πριν από ημέρες, ότι θα παίξει σίγουρα ΚΑΙ στο καινούριο μας «σπίτι». Σε κάθε περίπτωση, η όποια απόφαση για το μέλλον του θα ληφθεί από τον ίδιο, τον προπονητή, την ΑΕΚ, όταν εκείνος αποφασίσει κάποτε να σταματήσει.
Την επόμενη εβδομάδα… τα σπουδαία…».

Μαυροειδής: Το ποστ του Γιώργου Νικολάου