Ο Παντελής Περιβολάρης συνεχίζει να τιμά τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό και να τιμάται από τις ομάδες για την προσφορά του.

Ο Παντελής Περιβολάρης συνεχίζει να τιμά τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό και να τιμάται από τις ομάδες για την προσφορά του.

Ο Παντελής Περιβολάρης είναι ένας λάτρης του ερασιτεχνικού αθλητισμού και το αποδεικνύει παραμένοντας στην ενεργό δράση ως αθλητής του Μπάσκετ, ακόμη και στα 49 του χρόνια του.

Συγκεκριμένα ως παίκτης της Παιανίας, τιμήθηκε από τον Κρόνο Γέρακα για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια.

Παρακάτω το μήνυμα που έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Παντελής Περιβολάρης

Είναι στιγμές που δεν το περιμένεις ότι θα συμβούν αλλά όταν συμβούν τις κρατάς μέσα σου για πάντα γεμάτος από συναισθήματα, με τη συγκίνηση να σε λιώνει και τα μάτια να βουρκώνουν.

Αυτό έζησα, αυτό ένιωσα χθες το βράδυ στο Γέρακα όπου οι άνθρωποι του Κρονος Γερακα με τίμησαν για την πολυετή παρουσία μου στην ομάδα τώρα που ήρθα στο υπέροχο γήπεδο τους ως αντίπαλος ως παίκτης στην Παιανία.

Τους ευχαριστώ όλους ξεκινώντας από τον πρόεδρο Νίκος Φραγκούλης τους εκατοντάδες φιλάθλους για το χειροκρότημα τους τα μέλη της διοίκησης το τεχνικό τιμ τους παίκτες του Κρόνου. Κάποια απο αυτά τα παιδιά τα ξέρω από τότε που ήταν στα μίνι και τώρα έχουν θεριέψει και έχουν φτιάξει μια πολύ καλά ομάδα.

Σε αυτή τη διαδρομή ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες που είχα όλους τους Προπονητες Μπασκετ όλους τους διοικητικούς σε όσες ομάδες αγωνίστηκα. Λατρεύω τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και θα συνεχίσω να τον υπηρετώ. Λατρεύω να παίζω μπάσκετ λατρεύω την καθημερινή προπόνηση την ένταση των αγώνων και θα συνεχίσω να το κάνω όσο νιώθω ανταγωνιστικός και αντέχουν τα πόδια μου.

Λατρεύω να είμαι σε ομάδα και νιώθω τους συμπαίκτες μου αδέρφια μου. Ετσι νιώθω όλα τα παιδιά στην Παιανία. Και όταν θα πατάω το παρκέ το σκορ θα είναι ισόπαλο και εγώ θα νιώθω 15 ετών όπως όταν έπαιζα στον Λαρισαϊκο Αγίου Παύλου και θα βουτω για κάθε χαμένη μπαλιά θα τρέχω θα σουταρω και θα παίζω άμυνες με όλη μου την ένταση σαν η κάθε φάση να είναι τελευταία φάση που θα κρίνει το ματς.

Ευχαριστώ την οικογένεια μου μου με στηρίζει και τη Vicky Karagitsi που το… υπομένει όλο αυτό».