Στο πλευρό των αδελφών Αντετοκούνμπο, η πλειοψηφία των σχολίων των Ελλήνων οπαδών στο Twitter, ύστερα από τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκαν.

Στο πλευρό των αδελφών Αντετοκούνμπο, η πλειοψηφία των σχολίων των Ελλήνων οπαδών στο Twitter, ύστερα από τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκαν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του Θανάσης, Κώστας και Άλεξ, συμπεριλαμβάνονται στις κλήσεις που έκανε ο Δημήτρης Ιτούδης για την προετοιμασία που θα κάνει η Εθνική ομάδα μπάσκετ, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωμπάσκετ 2022.

Τα τέσσερα αδέλφια βρίσκονται για πρώτη φορά ταυτόχρονα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με τη φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε προ ολίγων ημερών να προκαλεί αρνητικά σχόλια από αρκετούς στο διαδίκτυο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τόσο το hashtag Αντετοκούνμπο όσο και το not_my_national_team έγιναν από τα κορυφαία στο Twitter τα προηγούμενα 24ωρα.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους με τη συμμετοχή του Γιάννη και των αδελφών στην Εθνική Ελλάδας. Μάλιστα κάποιοι έλεγαν πως οι κλήσεις των Θανάση και Άλεξ έγιναν περισσότερο «… όχι γιατί το αξίζουν, αλλά γιατί είναι αδελφοί του Γιάννη».

Ακόμη περισσότεροι όμως ήταν εκείνοι που ύψωσαν «ασπίδα προστασίας» στους Αντετοκούνμπο, εξηγώντας πως «…αγαπάνε την Ελλάδα περισσότερο από πολλούς Έλληνες», πως «διαφημίζουν και κάνουν περήφανη τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο» και πως «έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει εδώ».

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε πρόσφατα πολύ όμορφες δηλώσεις για την Εθνική, δηλώντας πως  είναι «στρατιώτης» της και πως θα κάνει ό,τι του ζητηθεί από τον προπονητή. Έτσι όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλάει με αυτό τον τρόπο, τότε κάτι καλά θα πάει

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στο Twitter για τους Αντετοκούνμπο