Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης προμηθεύτηκε τη θρυλική φανέλα που φορούσε ο Άρης κατά την περίοδο της Αυτοκρατορίας του και μάλιστα αυτή με το Νο6 που φορούσε ο Νίκος Γκάλης.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης προμηθεύτηκε τη θρυλική φανέλα που φορούσε ο Άρης κατά την Αυτοκρατορία και μάλιστα αυτή με το Νο6 του Νίκου Γκάλη.

Άρης: Με τη φανέλα που φορούσε ο Νίκος Γκάλης ποιος τον…πιάνει! Ο λόγο για τον γνωστό ηθοποιό και οπαδό των «κίτρινων» Θανάση Τσαλταμπάση.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης προμηθεύτηκε τη θρυλική φανέλα που φορούσε ο Άρης κατά την περίοδο της Αυτοκρατορίας του και μάλιστα αυτή με το Νο6 που φορούσε ο Νίκος Γκάλης.

Όπως φαίνεται ο αγαπημένος ηθοποιός πήρε και λίγη από την αύρα του κορυφαί0υ Έλληνα αθλητή όλων των εποχών, αφού κατάφερε να ευστοχήσει σε ανάποδο τρίποντο από τη σέντρα του γηπέδου!

«Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μεγάλωσε και γαλουχήθηκε μπασκετικά με τον Αυτοκράτορα ΑΡΗ. Έγινε φίλος του ΑΡΗ κι έτσι δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του όταν πήρε τη θρυλική φανέλα της σεζόν 1987-88! Από το σουτ που βάζει, φαίνεται ότι πήρε κάτι από την αύρα της ομάδας που καθήλωσε όλη την Ελλάδα», αναφέρει η  λεζάντα της σχετικής ανάρτησης την οποία έκανε ο ΑΣ Άρης.

Από την πλευρά του ο γνωστός ηθοποιός έγραψε στη δική του ανάρτηση: Ανήκω στη γενιά που έμαθε το μπάσκετ από τον Νίκο Γκάλη, που με την θρυλική εμφάνιση στο Ευρωμπάσκετ του 1987 μας έκανε όλους να πάρουμε μιά μπάλα και να τρέχουμε στις μπασκέτες.

Κι όταν ήταν κατειλημμένες, κατασκευάζαμε μόνοι μας προκειμένου να παίξουμε. Θεωρώ ότι τα οφέλη του αθλητισμού είναι άπειρα και μένουν ως εφόδια για πάντα στη ζωή μας…

Έμμεσα λοιπόν, θεωρώ ότι έχω ωφεληθεί πολύ στη ζωή μου από την ενασχόληση μου με το μπάσκετ, οπότε έπρεπε κάποτε να ευχαριστήσω τον κορυφαίο αυτό αθλητή.

Να που ήρθε η ευκαιρία, με ένα υπέροχο δώρο που μου έκανε ο @aris_ac_official μέσα από την εκπομπή της @novasportsgr “Η ώρα των πρωταθλητών” με τον @giannikos_douskas και τη @lilakountourioti , που βρέθηκα καλεσμένος.

Η ιστορική φανέλα με το νούμερο 6!!! Αυτό το καλάθι λοιπόν, αφιερωμένο στον Γκάλη, στο μπάσκετ, στον αθλητισμό, στην υγειά ψυχής και σώματος και πέρα από ομάδες, σε ένα φίλαθλο πνεύμα, χωρίς φανατισμους!».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνίστησε ο Τσαλταμπάσης, και τις αναρτήσεις που έκαναν ο ΑΣ και ο ηθοποιός