Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (19/8) ο Ολίβιερ Χάνλαν καθώς ήρθε προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (19/8) ο Ολίβιερ Χάνλαν καθώς ήρθε προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Ο Άρης συγκεντρώνεται σιγά σιγά προκειμένου να αρχίσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς και ο Ολιβιέρ Χάνλαν έφτασε στην χώρα μας σήμερα (19/8) το απόγευμα. ΚΑΕ Άρης: Οι τιμές για τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2021-22.

Την τελευταία διετία ο Χάνλαν φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή και έδειξε την ικανότητά του στο σκοράρισμα και όχι μόνο. Γι αυτό άλλωστε τον απέκτησε και η ΚΑΕ Άρης σε μία από τις πιο «ηχηρές» κινήσεις που έχει κάνει ως τώρα.

Μπήκε το πρώτο γκρουπ για εργομετρικά

Στο μεταξύ το πρώτο γκρουπ παικτών του Άρης, αποτελούμενο από τους Σταύρο Σχίζα, Όμηρο Νετζήπογλου, Γιάννη Σιδηροηλία και Στέλιο Πουλιανίτη, πέρασε από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την άφιξξη του Χάνλαν, αλλά και τις εργομετρικές εξετάσεις που πέρασαν οι πρώτοι παίκτες των «κιτρινόμαυρων».

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (19/8) ο Ολίβιερ Χάνλαν καθώς ήρθε προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (19/8) ο Ολίβιερ Χάνλαν καθώς ήρθε προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (19/8) ο Ολίβιερ Χάνλαν καθώς ήρθε προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Άρης  εργομετρικές εξετάσεις Άρης  εργομετρικές εξετάσεις Άρης  εργομετρικές εξετάσεις