Μπορεί ο Άρης να πέτυχε τον στόχο της παραμονής και παρότι ο Καμπερίδης έχει παραχωρήσει άδεια, αρκετοί παίκτες βρέθηκαν την Τετάρτη (14/4) στο Παλέ.

Μπορεί ο Άρης να πέτυχε τον στόχο της παραμονής και παρότι ο Καμπερίδης έχει παραχωρήσει άδεια, αρκετοί παίκτες βρέθηκαν την Τετάρτη στο Παλέ.

Μπορεί ο Άρης να πέτυχε τον στόχο της παραμονής και παρότι ο Καμπερίδης έχει παραχωρήσει άδεια, αρκετοί παίκτες βρέθηκαν την Τετάρτη (14/4) στο Παλέ.

Άρης: Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος (προκειμένου να διεξαχθούν τα αναβληθέντα παιχνίδια της Basket League) ο Σάββας Καμπερίδης παραχώρησε 0κταήμερη άδεια στους παίκτες του.

Ακόμη κι έτσι όμως αρκετοί παίκτες (όσοι παραμένουν στη Θεσσαλονίκη) βρίσκονται καθημερινά στο «Nick Galis Hall» και προπονούνται, υπό την επίβλεψη του τεχνικού επιτελείου. Κάποιοι βεβαίως σε διαφορετικούς ρυθμούς από τους υπόλοιπους, λόγω τραυματισμών, όπως είναι λογικό.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στην αριστερή ποδοκνημική ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και παράλληλα υποβάλλεται σε θεραπείες. Ο Γιάννης Κουζέλογλου, που υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική στον τελευταίο αγώνα, κόντρα στον Ιωνικό, κάνει θεραπείες, ώστε να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό το πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίζει και να επιστρέψει στο γήπεδο.

Μόνοι τους εξακολουθούν να γυμνάζονται οι Γιάννης Σιδηροηλίας και Κώστας Τσιρογιάννης, οι οποίοι συνεχίζουν ταυτόχρονα τις θεραπείες.

Η επάνοδος στις προπονήσεις, με την ομάδα σε πλήρη σύνθεση, έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (19/04), οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Περιστέρι, για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League.