Άρης Σακελλαρίου

Ο Άρης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Basket League με το Λαύριο (21/12, 15:45), ωστόσο χωρίς τον Βαγγέλη Σακελλαρίου.  Ο Σακελλαρίου ζήτησε από την διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσει και μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ δεν επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στην Αθήνα. O 30άχρονος γκαρντ μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν...

Ο Άρης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Basket League με το Λαύριο (21/12, 15:45), ωστόσο χωρίς τον Βαγγέλη Σακελλαρίου. 

Ο Σακελλαρίου ζήτησε από την διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσει και μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ δεν επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και βρίσκεται στην Αθήνα. O 30άχρονος γκαρντ μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Με την φανέλα του Άρη έχει αγωνιστεί μόλις σε 6 παιχνίδια και ο χρόνος συμμετοχής του ήταν αρκετά περιορισμένος. Επίσης το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν κάτι που τον ώθησε στην απόφαση να ζητήσει να φύγει από την ομάδα.

Στα αγωνιστικά ο Άρης ξεκίνησε με μια απογευματινή προπόνηση για το εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο (21/12, 15:45) για τη 12η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Το σημερινό πρόγραμμα άρχισε με την ανάλυση με τη χρήση video, με τον Σάββα Καμπερίδη να επισημαίνει στους παίκτες τα λάθη, που έγιναν στην αναμέτρηση της περασμένης Παρασκευής (13/12), στο «Νίκος Γκάλης» της Αθήνας. Οι “κίτρινοι” θα προπονηθούν αύριο (17/12) μια φορά.

Τέλος στα διοικητικά είχαμε εξελίξεις. Σήμερα τα μέλη της νέας διοίκησης είχαν συνάντηση για αρκετές ώρες στα γραφεία της ΚΑΕ. Η ατζέντα είχε αρκετά θέματα, μιας και οι εκκρεμότητες είναι πολλές.

Μάλιστα έγιναν και επαφές με πιστωτές της ΚΑΕ και ασχολήθηκαν με τα “καυτά” και ιδιαίτερα σημαντικά θέματα για την ομάδα.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram