ΚΑΕ Άρης-Λαύριο

Αρνητική απάντηση έλαβαν οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης μιας και η ένσταση που κατέθεσαν για το ματς με το Λάυριο, απορρίφθηκε!

Αρνητική απάντηση έλαβαν οι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης μιας και η ένσταση που κατέθεσαν για το ματς με το Λάυριο, απορρίφθηκε!

ΚΑΕ Άρης: Φινάλε με αρνητική κατάληξη είχε το μίνι σίριαλ με την ένσταση που κατέθεσαν οι ιθύνοντες του μπασκετικού Άρη αναφορικά με την αναμέτρηση με αντίπαλο το Λαύριο.

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε ότι δεν υπάρχει λόγος επανάληψης του παιχνιδιού των κιτρινόμαυρων με το Λαύριο, παρά την ένσταση που κατέθεσε ο Άρης.

Υπενθυμίζεται ότι η ένσταση έγινε για τρίποντο του Γερομιχαλού που δεν έπρεπε να μετρήσει, και εκδικάστηκε την προχθεσινή ημέρα.

Οι πιθανότητες ήταν έτσι κι αλλιώς λίγες για τον Άρη, με την απόφαση του αθλητικού δικαστή να είναι η απόρριψη της υπόθεσης.

Άρης-Λαύριο: Καταθέτει ένσταση για εκπρόθεσμο τρίποντο

Ο Άρης κατέθεσε ένσταση για εκπρόθεσμο τρίποντο του Γερομιχαλού στο 24ο λεπτό του αγώνα.

Όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο η μπάλα δεν είχε φύγει από τα χέρια του παίκτη του Λαυρίου όταν εξέπνευσε το 24άρι της επίθεσης.

Ο Σάββας Καμπερίδης όσο και ολόκληρος ο πάγκος του Άρη διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές, ζητώντας τους να τσεκάρουν το βίντεο.

Αυτό δεν έγινε καθώς οι διαιτητές θεώρησαν ότι δεν χρειαζόταν, κάτι το οποίο αποκάλυψε ο τεχνικός του Άρη στη συνέντευξη Τύπου.

Για τη φάση με το εκπρόθεσμο τρίποντο του Γερομιχαλού ο Καμπερίδης είπε: «Οι διαιτητές ήταν σίγουροι πως το καλάθι μετρούσε κανονικά, το είδα στο βίντεο και είναι… αρκετά εκπρόθεσμο. Οι διαιτητές είπαν επειδή ήταν σίγουροι και επειδή δεν ήταν στα τελευταία 2 λεπτά του αγώνα δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το δούμε και τόνισαν πως ήταν το σωστό σφύριγμα και στις δύο φάσεις (σ.σ. το τρίποντο όπου φαίνεται να πατούσε γραμμή ο Γερομιχαλός)».

Και κατέληξε: «Υπήρχαν πολλές φάσεις. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αίσθηση και κριτήρια και βλέπει διαφορετικά τις φάσεις. Είχα διαφορετική εικόνα από τους διαιτητές και μου έλεγαν ότι κάνω λάθος. Τι να πεις…».