Το πρώτο βήμα έγινε. Πρέπει να γίνει και το επόμενο. Ο Αρης υποδέχεται τη Νίζνι, την Πέμπτη (19:30) και ο σέντερ της ομάδας, Μάικλ Κάιζερ στάθηκε στον παράγοντα των φιλάθλων. «Είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πετύχαμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, αλλά θέλουμε να τους κερδίσουμε και στην...

 Το πρώτο βήμα έγινε. Πρέπει να γίνει και το επόμενο. Ο Αρης υποδέχεται τη Νίζνι, την Πέμπτη (19:30) και ο σέντερ της ομάδας, Μάικλ Κάιζερ στάθηκε στον παράγοντα των φιλάθλων.

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πετύχαμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη, αλλά θέλουμε να τους κερδίσουμε και στην έδρα μας. Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας και θα ήταν πολύ ωραίο να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο. Οι οπαδοί μας, μας δίνουν πολύ ενέργεια και πηγαίνουν το παιχνίδι μας σε άλλο επίπεδο. Τους χρειαζόμαστε και θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο πολλοί και να μας στηρίξουν, όπως αυτοί ξέρουν», εξήγησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρη.

Και συνέχισε: «Μπορεί να είναι ένας τελείως διαφορετικός αγώνας σε σχέση με τον πρώτο στη Ρωσία, όμως είναι πιθανό να υπάρχουν αρκετές ομοιότητες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εκτελέσουμε το πλάνο του προπονητή, να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος και να παλέψουμε για τον Άρη, για να βρεθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πρέπει να τους αιφνιδιάσουμε και να τους ”χτυπήσουμε’’ εμείς πρώτα, πριν το κάνουν αυτοί».