Καμπερίδης

Ο προπονητής του Άρη, Σάββας Καμπερίδης αναφέρθηκε στους δύο αγώνες- φωτιά που έχει μπροστά της η ομάδα του και τους οποίου πρέπει να νικήσει

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος και ο Άρης πάλεψε αλλά δεν ήταν εύκολο να γεφυρώσει ένα τόσο μεγάλο χάσμα στην ποιότητα. Ο Σάββας Καμπερίδης όπως και οι παίκτες του θα πρέπει να κοιτάξουν το μέλλον ώστε να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν.

Ο Σάββας Καμπερίδης τόνισε χαρακτηριστικά μετά τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι. Στόχος ήταν να μη δεχθούμε εύκολους πόντους και νομίζω σε μεγάλο βαθμό το καταφέραμε. Έχουμε δύο παιχνίδια μέχρι τη διακοπή που είναι δίχως αύριο για εμάς. Θα πρέπει να πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να ξεκολλήσουμε από τη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Μακάρι να είχαμε και τον κόσμο στο πλάι μας».

Μάλιστα ο κόουτς του Άρη αναφέρθηκε και στους συναδέλφους του προπονητές αλλά και τους αθλητές των μικρότερων κατηγοριών που έχουν μεγάλο πρόβλημα με τη διακοπή των εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων:

«Ήθελα να πω ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι αθλητές του μπάσκετ στις άλλες κατηγορίες που ζουν από αυτό και βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση, είμαστε δίπλα τους».

Τέλος υπογράμμισε την προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να αγωνιστούν οι τραυματίες Μίλαν Μιλόσεβιτς και Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς:

«Γίνεται μεγάλη προσπάθεια θα εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες για να παίξουν οι Μιλόσεβιτς και Ντραγκίσεβιτς. Είναι τέτοια η φύση του αθλήματος που όποιος παίζει πρέπει να δίνει την ψυχή του και δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ως δικαιολογία τις απουσίες».

Κάντε δικά σας με ένα κλικ τα αγαπημένα σας περιοδικά

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο