Σακελλαρίου

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου στο blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε για το παιχνίδι με τον Ηρακλή (5/10 18:15) και ότι οφείλουν να νικήσουν τον αντίπαλο τους στην έδρα του.  Αναλυτικά το blog του Σακελλαρίου γκαρντ στον ΕΣΑΚΕ: «Θα ήταν ψέμα, αν έλεγα ότι η νίκη επί του ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτοσκοπός για την...

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου στο blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε για το παιχνίδι με τον Ηρακλή (5/10 18:15) και ότι οφείλουν να νικήσουν τον αντίπαλο τους στην έδρα του. 

Αναλυτικά το blog του Σακελλαρίου γκαρντ στον ΕΣΑΚΕ:

«Θα ήταν ψέμα, αν έλεγα ότι η νίκη επί του ΠΑΟΚ δεν ήταν αυτοσκοπός για την ομάδα μας. Κι έτσι θα είναι, ανεξαρτήτως κατάστασης, βαθμολογικής θέσης, έμψυχου δυναμικού. Πάντα αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Κρύβουν, όμως, κι έναν κίνδυνο: Να μείνεις σε αυτό το αποτέλεσμα.

Ναι, η νίκη έχει σημασία για τον κόσμο μας, έχει σημασία για όλους όσοι ανήκουμε στον οργανισμό του Άρη, όμως αριθμητικά δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από κάθε άλλη αναμέτρηση.

Ως εκ τούτου, αν θέλουμε να δώσουμε υπεραξία στη νίκη μας στην πρεμιέρα, οφείλουμε να νικήσουμε τον Ηρακλή στην έδρα του. Η ήττα κι ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου μας ενόχλησε. Πλήγωσε τον εγωισμό μας, αλλά κυρίως έδειξε ότι τα λάθη μας… πληρώνονται.

Δεν θα υποτιμήσω την προσπάθεια του Ηρακλή, αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε στα δικά μας λάθη κι αυτά οφείλουμε να διορθώσουμε, για να πάρουμε τη ρεβάνς, αλλά να κάνουμε και το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με 2/2 κόντρα στις άλλες ομάδες της πόλης.

Το ότι συναντάμε δεύτερη φορά τον ίδιο αντίπαλο σε λίγες ημέρες, μας κάνει και τους δύο πιο… διαβασμένους. Είναι αυτονόητο ότι καμιά από τις δύο ομάδες δεν έχει υψηλό επίπεδο ομοιογένειας και ετοιμότητας, άρα θα παίξουν ρόλο παράγοντες, όπως η προσωπικότητα, η πίστη στο προπονητικό πλάνο, η αφοσίωση.

Εμείς που ζούμε κάθε μέρα τις προπονήσεις, γνωρίζουμε ότι έχουμε τεράστια περιθώρια επιθετικής βελτίωσης, αλλά κι ότι καθημερινά γινόμαστε καλύτεροι. Μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο, πρέπει να ξεκινήσουμε από το πίσω μέρος του γηπέδου, από την άμυνά μας, η οποία θα μας οδηγήσει στη νίκη.

Από την πρώτη στιγμή θέσαμε ως στόχο να αλλάξουμε επίπεδο, σε σχέση με προηγούμενες σεζόν, γι’ αυτό θέλουμε να ξεκινήσουμε δίχως απώλειες, ώστε από νωρίς να… χτίσουμε αυτοπεποίθηση, να ελαχιστοποιήσουμε τις απώλειες στο πρώτο αναγνωριστικό κομμάτι του πρωταθλήματος. Το αν θα τα καταφέρουμε θα εξαρτηθεί από πολλούς, ενδεχομένως κι αστάθμητους, παράγοντες. Το αν θα δείξουμε πόσο θέλουμε να τα καταφέρουμε, εξαρτάται μόνο από εμάς.»