ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αποχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου κατά τη διάρκεια του αγώνα

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προέβη ο Ολυμπιακός Βόλου το απόγευμα της Κυριακής (29/04), καθώς αποχώρησε από το γήπεδο στο 34′ της αναμέτρησης με τον Πρωτέα στη Βούλα που γινόταν στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Όπως γνωστοποίησαν οι υπεύθυνοι των φιλοξενούμενων, η αποχώρηση αποφασίστηκε λόγω «ασέβειας εις βάρος του βολιώτικου συλλόγου»....
Αποχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου κατά τη διάρκεια του αγώνα

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προέβη ο Ολυμπιακός Βόλου το απόγευμα της Κυριακής (29/04), καθώς αποχώρησε από το γήπεδο στο 34′ της αναμέτρησης με τον Πρωτέα στη Βούλα που γινόταν στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Όπως γνωστοποίησαν οι υπεύθυνοι των φιλοξενούμενων, η αποχώρηση αποφασίστηκε λόγω «ασέβειας εις βάρος του βολιώτικου συλλόγου». Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως στο παιχνίδι δόθηκαν τεχνικές ποινές που δεν έπρεπε, ενώ ισχυρίζονται πως σε στιγμή που είχε τραυματιστεί παίκτρια των «ερυθρολεύκων» και ο διαιτητής δεν σταμάτησε το παιχνίδι, επιτρέποντας στος γηπεδούχες να σκοράρουν.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, η αποχώρηση ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο προτού λήξει το ματς επισύρει μηδενισμό στο συγκεκριμένο ματς. Η ΕΟΚ αναμένεται να πάρει σύντομα την απόφασή της, καθώς τα playouts αρχίζουν την ερχόμενη Τετάρτη (02/05).

Αν μηδενιστεί στο παιχνίδι με τον Πρωτέα ο Ολυμπιακός Βόλου, τότε στα μπαράζ παραμονής θα παίξει κόντρα στις Εσπερίδες, που νίκησαν τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου (57-66) και όχι τον Πρωτέα Βούλας.Η παραμονή κρίνεται στις 3 νίκες, ενώ οι ομάδες κουβαλούν τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου.

Έτσι, η σειρά Ολυμπιακός Βόλου – Εσπερίδες είναι στο 1-1, την ώρα που η σειρά Πρωτέας Βούλας – Ολυμπιακός Βόλου είναι στο 2-0.

Δείτε τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου κατά τη διάρκεια του αγώνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.