ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το τρίτο σερί νταμπλ ο Ολυμπιακός

Το τρίτο σερί νταμπλ ο Ολυμπιακός
Το τρίτο σερί νταμπλ ο Ολυμπιακός

Την κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού πρωταθλήματος πανηγυρίζει το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Κώστα Μίσσα νίκησε με 86-59 τον Φάρου στο Κερατσίνι, στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 και έκανε το 4-0 στη σειρά.

Αν και η ομάδα του Κερατσινίου έβαλε πολύ δύσκολα στις «ερυθρόλευκες» για σχεδόν 30 λεπτά, εκείνες πάτησαν… γκάζι λίγο πριν από το φινάλε της τρίτης περιόδου και δεν άφησαν άλλα περιθώρια αντίδρασης στις αντιπάλους τους.

Η ομάδα του Κερατσινίου κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ για σημαντικό διάστημα, ολοκληρώνοντας το ημίχρονο με 35-43. Μάλιστα, πλησίασε μέχρι και στο -3 στο 27′ (49-52). Αμέσως μετά, ωστόσο, οι φιλοξενούμενες ανέβασαν στροφές, για να φτάσουν το σκορ στο 51-65 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός μπήκε με την ίδια φόρα, αυξάνοντας τη διαφορά και πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τρίτου της νταμπλ.

Τα δεκάλεπτα: 13-18, 35-43, 51-65, 59-86

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το τρίτο σερί νταμπλ ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νότα Μουστάκα

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.