Ο πρώτος αγώνας της σειράς των τελικών της Α1 Γυναικών δεν ολοκληρώθηκε μέσα στο γήπεδο αλλά το βέβαιο είναι ότι συνεχίζεται εκτός παρκέ. Υπάρχει λοιπόν και συνέχεια.

Πότε θα τελειώσει η Α1 Γυναικών; Παραμένει άγνωστο… Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (16/5) το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ έκανε αποδεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού. Λίγο αργότερα από την ΕΟΚ ανακοινώθηκε η αναβολή της δεύτερης αναμέτρησης των τελικών. Όμως ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ και κατέθεσε έφεση επί της πρωτοβάθμιας απόφασης. Μέσω της οποίας έγινε δεκτή η ένσταση του Παναθηναϊκού σχετικά με το καλάθι της Ριντ στην εκπνοή. Η ομάδα του Πειραιά, προσκόμισε στοιχεία προκειμένου να «ρίξει» την πρωτοβάθμια απόφαση. Κι όταν λέμε στοιχεία, εννοούμε το φύλλο αγώνα αλλά και φωτογραφίες όπως και βίντεο από την τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός επιθυμεί να αποδείξει ότι το καλάθι της Ριντ ήταν εκτός χρόνου. Και ότι το χρονόμετρο είχε «μηδενίσει» ενώ ακόμα η μπάλα βρισκόταν στα χέρια της παίκτριας του Παναθηναϊκού.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση επί της έφεσης που κατέθεσε ο Ολυμπιακός. Σε περίπτωση που δικαιωθεί η ομάδα του Πειραιά, τότε το σκορ πάει στο 2-1 και θα πρέπει να οριστεί ο επόμενος αγώνας στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Σε περίπτωση που απορριφθεί η έφεση του Ολυμπιακού, τότε το σκορ παραμένει στο 1-1. Και απομένει να δούμε αν θα ξαναγίνει ο αγώνας από την αρχή ή θα παιχτεί παράταση.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι ομάδες μεταφέρουν στη σειρά των τελικών των πλέι οφ τα μεταξύ τους αποτελέσματα στην Κανονική Περίοδο (1-1).