Δεν συνεχίζει στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, ο πολύπειρος τεχνικός

Μετά από μία άκρως πετυχημένη σεζόν με την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, ο Κώστας Μίσσας αποτελεί πλέον παρελθόν από τις «ερυθρόλευκες».

Ο πολύπειρος προπονητής, που οδήγησε τις παίκτριες του στην κατάκτηση του νταμπλ χωρίς να γευτούν την ήττα, πήρε την απόφαση να ξεκουραστεί και να γεμίσει την μπαταρίες του, το καλοκαίρι που έρχεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Μίσσα και θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον σύλλογο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Εύχεται δε, μόνο επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του».

Ο Κώστας Μίσσας δήλωσε από την πλευρά του :

«Μετά από μια δύσκολη, κοπιαστική, αλλά κυρίως ενδιαφέρουσα σεζόν για μένα, που άρχισε το περασμένο καλοκαίρι με την Εθνική Ανδρών και ολοκληρώθηκε πριν από δύο ημέρες με την κατάκτηση του νταμπλ με τον μεγάλο Ολυμπιακό, έφτασε η στιγμή να ξεκουραστώ. Ήρθε η ώρα μετά από χρόνια να χαρώ το καλοκαίρι και να πάρω δυνάμεις για τη συνέχεια.

Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού, τον κ. Κουντούρη, τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Λεριώτη για τη συμπαράστασή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι που συνοδεύτηκε με δύο τίτλους και ωραίες στιγμές. Εις το επανιδείν».