Στο γεγονός πως η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού βρήκε ρυθμό στη νίκη επί του Πρωτέα Βούλας τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση στάθηκε ο Κώστας Μίσσας. Θέλει να πάει Κάουνας ο «Μίλου» Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως η ομάδα του έχει ήδη αρχίσει την προετοιμασία της για τα πλέι οφ και πως...

Στο γεγονός πως η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού βρήκε ρυθμό στη νίκη επί του Πρωτέα Βούλας τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση στάθηκε ο Κώστας Μίσσας.

Θέλει να πάει Κάουνας ο «Μίλου»

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως η ομάδα του έχει ήδη αρχίσει την προετοιμασία της για τα πλέι οφ και πως το μόνο που είναι απαραίτητο είναι να είναι οι αθλήτριές του υγιείς.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά:

«Εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος ήταν δεδομένο και σίγουρο ότι υπήρχε στα πρώτα πέντε με έξι λεπτά έλλειψη ρυθμού. Πάρα πολύ γρήγορα και με όπλο μας την άμυνα αποκτήσαμε ανεβήκαμε και στην επίθεση. Κάναμε εύκολο το ματς για εμάς, απέναντι σε μία ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή, ειδικά τώρα που πήρε την Ντέλβα και έχει μαζί με αυτήν τρεις Αμερικανίδες και κάποιες έμπειρες αθλήτριες τριγύρω τους.

Σε αυτή την φάση που βρισκόμαστε, υπάρχει ένας σχεδιασμός αναφορικά με τα πλέι οφ αφού η κανονική περίοδος τελειώνει.

Έχουμε αρχίσει ουσιαστικά την προετοιμασία μας για τα πλέι οφ από την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον το θέμα είναι να είμαστε υγιείς.

Ήδη μετράμε δύο τραυματισμούς με την Νικολοπούλου και την Καλτσίδου και σήμερα η Χαλιβέρα είχε πυρετό και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Άρα είναι ένα σημαντικό κομμάτι να είναι όλες υγιείς για να μπορέσουμε να δουλεύουμε καλά και στην προπόνηση αλλά και στα παιχνίδια να μπορούμε να ακολουθήσουμε την τακτική που θέλουμε».