Στις 28 Νοεμβρίου, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για την Α1 Γυναικών.

Ξεκινούν και πάλι αύριο οι τελικοί της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ και σύμφωνα με τους ορισμούς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα δώσουν τρία ματς

Ξεκινούν και πάλι αύριο 0ι τελικοί της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ και σύμφωνα με τους ορισμούς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα δώσουν τρία ματς μέσα σε πέντε μέρες αν φτάσουν σε τρίτο τελικό.

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο της ΚΕΔ απέρριψε την έφεση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για τον πρώτο τελικό και έτσι η αναμέτρηση θα ξεκινήσει από την αρχή και δεν θα παιχτεί μόνο η παράταση.

Ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει ένσταση για το καλάθι της Ριντ που θα έστελνε τον πρώτο τελικό στην παράταση, η οποία έγινε δεκτή, ενώ η έφεση του Ολυμπιακού απορρίφθηκε.

Έτσι, η ΕΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των τελικών με νέο ξεκίνημα την Πέμπτη (20/5) και τις δύο ομάδες να παίζουν τρία ματς σε πέντε μέρες αν φτάσουν σε τρίτο τελικό.

Αναλυτικά:

Υλοποιώντας την αμετάκλητη απόφαση του δευτεροβάθμιου Δικαιοδοτικού Οργάνου επί ενστάσεων κακής εφαρμογής κανονισμού παιδιάς της ΚΕΔ, ορίζεται η επανάληψη του πρώτου αγώνα της Δ’ Φάσης των playoffs του πρωταθλήματος Α1 Εθνική Κατηγορίας Γυναικών και την αγωνιστική συνέχειά της.

Το πρόγραμμα Δ’ Φάσης των playoffs διαμορφώνεται ως εξής:

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

ΣΕΦ (Αίθουσα 5) 15.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Π. Γιαννακόπουλος 18.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

ΣΕΦ (Αίθουσα 5) 15.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (αν χρειαστεί)