Μπορεί η ΕΡΤ να απαξίωσε τελείως τους τελικούς της Α1 Γυναικών αλλά όπως αποδεικνύεται από τις προβολές και το ενδιαφέρον έκανε τεράστιο λάθος!

Ο πρώτος τελικός στην Α1 Γυναικών ήταν επεισοδιακός, είχε αγωνία, ενστάσεις και εντάσεις αλλά συγκέντρωσε και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο. Μεταδόθηκε από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube και καταγράφονται ακόμα και τώρα πολύ σημαντικά στοιχεία. Περίπου πέντε ώρες μετά το τζάμπολ του αγώνα, υπήρχαν 118 χιλιάδες views. Και συνεχίζει το κοντέρ να καταγράφει.

Μπορείτε να το δείτε αυτό στην πρώτη φωτογραφία.

Α1 Γυναικών

Επίσης ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο είναι ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, παρακολουθούσαν ταυτόχρονα online περισσότερα από 20 χιλιάδες άτομα. Κι αυτό μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.

Α1 Γυναικών

Πάντως το ενδιαφέρον είναι τεράστιο, το κρατικό κανάλι απουσιάζει, το προϊόν υποβαθμίζεται και οι διαιτητές τρέχουν στο Live Streaming για να δουν το… instant replay!

Η απαξίωση και η προχειρότητα σε όλο τους το μεγαλείο. Από μια σειρά αγώνων όπου τα στοιχεία αποδεικνύουν το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που συγκεντρώνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εθνική ομάδα: Στις 21 Μαϊου έρχεται ο Πιτίνο- Όλο το πλάνο

Παναθηναϊκός: «Οργή, αηδία και ντροπή»

Ολυμπιακός: Κατέθεσε ένσταση για την Χατζηνικολάου