Στόχος μια καλή πορεία στην Ευρώπη είναι για τον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν. Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν το νταμπλ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και ο Κώστας Μίσσας, αφού συνεχάρη στην ομάδα του, στον κόσμο, αλλά και στον Φάρο, έδωσε το μήνυμα για την ερχόμενη χρονιά. «Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός χτίζει μία αυτοκρατορία στο γυναικείο...

Στόχος μια καλή πορεία στην Ευρώπη είναι για τον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν. Οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν το νταμπλ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και ο Κώστας Μίσσας, αφού συνεχάρη στην ομάδα του, στον κόσμο, αλλά και στον Φάρο, έδωσε το μήνυμα για την ερχόμενη χρονιά.

«Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός χτίζει μία αυτοκρατορία στο γυναικείο μπάσκετ κι αυτό οφείλεται στη στήριξη από τον ερασιτέχνη, από τον κύριο Κουντούρη, τον κύριο Μαρινάκη, αλλά και τον κύριο Λεριώτη που αγαπά πολύ το γυναικείο μπάσκετ. Υπάρχει μία τεχνογνωσία και για την Ευρώπη, για να μπορέσεις να πας και πιο ψηλά. Η δουλειά είναι συγκεκριμένη. Πρέπει να έχει πρόγραμμα και πίεση. Αν μία καλή ομάδα δεν την πιέσεις, δεν μπορεί να φτάσει μακριά.

Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στην ομάδα του Φάρου που είναι πολύ καλή. Είναι πολύ σημαντικό ότι τελειώνουμε μία σεζόν χωρίς ήττα, αλλά έχοντας και την καλύτερη επίθεση κι άμυνα. Είναι πολύ νωρίς για οποιονδήποτε προγραμματισμό. Υπάρχει πολύ καλή τεχνογνωσία όμως για τον ευρωπαϊκό χώρο, όπου το επίπεδο είναι πολύ διαφορετικό. Ευχαριστούμε τον κόσμο που, όποτε τον χρειαζόμαστε, είναι παρών».